Celeb

Weisz Fanniéknál már a baba is napirendre került

Bors

Létrehozva: 2018.08.22.

Csupán másfél hete kötötték össze életüket a fiatalok, már a családalapításra koncentrál Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Habár a szépség családja és édesanyja nem vett részt az esküvőn, a pár szerint fantasztikus volt a menyegző.

– Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig ez volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült és mindenki imádta – mondta a Blikknek Fanni, majd azt is elárulta, hogy szépen sorban szeretné átélni a családalapítás eseményeit, ami felé most tették meg az első lépést.

– Természetesen szeretnénk saját családot. Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban. A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper kis gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnénk majd adni, hogy boldogok legyenek az életben. Úgy gondolom, ha ő vagy ők boldogok lesznek, akkor én is az leszek – magyarázta Fanni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek