Celeb

Letűnt szerelmet idéz meg a TV2

uv

Létrehozva: 2018.03.08.

<p>Különös szituációba keveredtek egykori sztárpárok: hetek óta azt láthatják a tévében, miként turbékoltak szerelmük delelőjén.</p>

Forrás: TV2

A TV2 újra műsorra tűzte, és hetek óta ismétli A Drágám, add az életed! című show korábbi adásait, ahol jól ismert párok férfitagjai versengenek egymással, azokat a feladatokat teljesítve, amiket szívük hölgye választ nekik. Vagyis, ma már csak szívük egykori hölgye, ugyanis jó pár szerelmespárnak azóta zátonyra futott a kapcsolata.

Ilyen például Sáfrány Emese Aleska és Attila, Varga Viktor és Cinthya Dictator vagy Curtis és Kardos Csilla. Akad, aki fittyet hány a bizarr helyzetre, más kifejezetten örül, hogy akkori párját már csak képernyőn látja.

– Egyáltalán nem volt rossz érzés, amikor odakapcsoltam, és láttam magamat és Attilát, de persze azért furcsa volt látni, hogy egy olyan férfi ölelget, puszilgat, akihez már semmi közöm, és jó ideje nincs az éle-temben – mondta a Borsnak Aleska, aki azóta már túlvan egy újabb szakításon, és nagyon úgy tűnik, ismét foglalt a szíve.

Nem így Curtis, aki nem látta az adás ismétlését, amelyben egykori párjával, Kardos Csillával vetélkedett, mégis volt pár keresetlen szava a szituációhoz.

– Jó tudni, hogy már nincs velem, nagyon jó érzés! – mondta szűkszavúan a rapper.

Nála csak Varga Viktor volt szófukarabb. Érezhetően a mai napig mélyen érinti a szakítás a fotóművész lánnyal. Nem akart nyilatkozni arról, milyen érzéseket vált ki belőle, hogy szerelmük legszebb időszakát vetíti újra a csatorna, de letört hangja sokatmondó volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek