Celeb

Álmokat valósít meg Friderikusz

ozs

Létrehozva: 2018.02.13.

Friderikusz Sándor alig pár hete vetett véget önkéntes száműzetésének, és tért vissza a  Music FM mikrofonja mögé, de azt már sikerült elérnie, hogy még a sarki fűszeres is róla beszéljen, mint a Friderikusz Show fénykorában. A showman ugyanis múlt vasárnapra új rovatot indított – a Magyar Rádió egykori sikerműsorára utalva és emlékezve – „Kérjen lehetetlent!” címmel.

Sándor ugyanis újkori Dévényi Tibi bácsiként arra buzdít mindenkit, hogy jelentkezzenek nála azok, akiknek megvalósulatlan kívánságai, álmai vannak. Felhívása nyitott fülekre talált, pár nap alatt ezerszám érkeztek a többségükben meglepő, kisebb számban hagyományos kívánságok. Fridi pedig felhívott közülük jó néhányat, hogy kikérdezze őket lehetetlen kéréseik előzményeiről. Közben akaratán és tudtán kívül, még egy ki sem mondott álmot is sikerült így teljesítenie.

– Nem számítottam egyáltalán, hogy bekerülök élő adásba, ráadásul úgy, hogy előtte Sándor személyesen hívott fel. A különös kívánsá­gaimat küldtem be a műsorba, de azok közt nem szerepelt, pedig a legnagyobb ajándék a földön, hogy a mi Fridink a nevemen szólít, és személyesen beszélget velem – újságolta Papp Andrea, akinél nagyobb és őszintébb Friderikusz rajongó valószínű nincs is ezen a planétán. Ennek megfelelően vasárnap délelőtt nem véletlen szólt Andi otthonának minden helyiségében a rádió. 

– Nálam egyszerre négy készülék üzemelt, ugyanis egy szóról sem akartam lemaradni, bárhol tartózkodtam. Mind a négy doboz ugyanarra a hullámhosszra hangolva, csak úgy áradt a hangszórókból a mi egyetlen Friderikuszunk minden szava-mondata. Andinak már ennyi is elég lett volna a vidám vasárnaphoz, de bálványának hívása még ezt is tudta tetézni.

– Egyesével sorra vette a kívánságaim. Azon meg is lepődött, hogy állatfóbiás vagyok, de egyszer az életben szeretnék egy delfinnel úszkálni legalább öt percet, vagy legalább egy közös fotón szerepelni vele. De régi álmom az is, hogy limuzinnal utazzak. Illetve a színházjegyek is elérhetetlenek számomra, nincs, aki tudna segíteni, hogy legalább a főpróbákra be tudjak jutni. Ha délelőttre esne, még szabadságot is kivennék. Az is régi vágyam, hogy a többi ingyen járó ismerőssel én is becsússzak. De Sándor végül nem mondott semmit, hogy most akkor ezeket teljesíti-e, vagy sem – árulta el Andrea.

Kérdeztük a rádió sajtóosztá­lyát, hogy mikor és hogyan teljesülnek majd a meghirdetett kívánságok, de sajnos lapzártánkig nem kaptunk választ.

Az oltár segített?

Kitüntetett helye van Friderikusz Sándornak Papp Andrea otthonában: egy házi oltárban kapott helyet. Andrea féltve őrzi Sándor fotóit, sőt egy olyan képe is van, melyen a műsorvezető az édesanyjával látható. A fényképek mellett gyertya, szívecske, és természetesen egy rádió is van, a Music FM-re hangolva. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191041_auto_resized.jpg
origo.hu

Poloska Péter kalandjai - itt vannak a legjobb mémek Magyar Péterről!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27804_resized.jpg?avcount=1714948217
origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191405_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Mentőhelikopter szállította kórházba a soproni cirkuszi balesetben súlyosan megsérült férfit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187901_auto_resized.jpg
ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190673_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Megérkezett a „szakértő”!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27801_resized.jpg?avcount=1714948217
origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191492_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Már nincs sok hátra, 3 csillagjegy életét felforgatja az Újhold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192031_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: robbanás volt az áruházban, elvesztette a karját egy férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ktMm97NYWCh4CSvHNmEfznKDrve4tE_Tp0qMZP5ZodU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY1NTNiYTc0NWFjMDQ5YTc4MTYzMTQ5OWEwNDMzODE1.jpg
Esküvő

Most már biztos: férjhez megy Nádai Anikó, ekkor lesz a nagy nap

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/TgyzLcaO8qOnkA1Pni0WHARg7IOPRTZNBWRy77VQm74/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmNTQzNDc5NGM3YTQ4ZDRiYzZkYWYzOTdlNzEyYWQ0.jpg
Aggodalom

Megszólalt Madár Vera: elárulta a ma 43 éves színésznő, miért tűnt el