Celeb

Nem végleges a szakítás - Pintér Tiborra még vár egy nagy beszélgetés

Bors

Létrehozva: 2017.12.12.

Pintér Tibor főszerepet vállalt az idei Celeb vagyok, ments ki innen! szériában, a színész nem meglepő módon a hősszerelmes figurájába bújt a dél-afrikai dzsungelben zajló műsorban. A magát alaposan kigyúró Tenya elsősorban Tóth Andinak csapta a szelet, és ez felborzolta idehaza a kedélyeket, természetesen Pintér barátnője nem vette jó néven a gyertyafényes csajozást.

A Blikk készített interjút a hazatérő Tenyával, akit lánya várt a reptéren. A színész elmondta, hogy első dolgai között szerepel, hogy meglátogassa a lovait. Pintér elárulta, hogy barátnője, Frida ugyan a műsor során egy levéllel egyértelműsítette, hogy mennyire csalódott, ám a szakítás nem végleges, vár még a párra egy komoly beszélgetés.

"Képzeljétek el, hogy még ezt is elviselte, és elfogadta ezt a dolgot, úgyhgy nagyon szépen köszönöm neki. Nem rúgott ki végleg, még egy nagy beszélgetés van előttünk, abban maradtunk telefonon, hogy végighallgat, és elmondhatom, hogy ez mennyire volt a dzsungeljárék része" - magyarázta Pintér, aki azt is elárulta, hogy esetenként poénból a lányát barátnőjeként szokta bemutatni. Lányával abban nem nagyon tudtak megegyezni, hogy ez melyikükre hízelgő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek