Celeb

Ezt jobb lett volna kihagyni: válogatás a celebek leggyatrább karácsonyi fotói közül

Bors

Létrehozva: 2017.12.27.

Ha leért már az összes bejgli, a végtelen szeretet járta át az összes porcikájukat, vagy csak szimplán unják a tökéletesen beállított negédes karácsonyi fotókat, nézzék meg celebjeink legrosszabbul sikerült ünnepi fényképeit. Volt miből válogatni, annyit elárulhatunk.

Volt három napunk, hogy kiálmélkodjuk magunkat hírességeink tökéletesen sikerült ünnepi ebédjén, mesésen feldíszített fáján, cuki kisállatain, de ugyanennyi arra is, hogy felfedezzük köztük a kakukktojásokat, amiknek láttán nem esett már olyan jól a töltött káposzta, és amik után már a bejgli is csak forralt borral csúszott le. Ezek azok a fényképek, amivel a celebek ugyan az ünnepi hangulatot szerették volna emelni, ám olyan mélyre küldték a szépérzékünket, hogy onnan talán a húsvéti nyuszikákig nem sikerül majd visszamászni.

Volt, akinek felöltözni nem sikerült rendesen, más a karácsonyfát próbálta megetetni bejglivel, megint más, aki idén a századik új külsejét mutatta meg. De a viccesnek, szépnek vagy ünnepinek szánt fotók gyűjteményében van egy, ami láttán először akadt meg a torkunkon a halászlé, töltött káposzta-mámorban megfáradt gyomrunk először mordult fel hangosan, tulajdonképpen Orosz Barbi az, akinek képe miatt elindult ez a gyűjtés.

Az internet legsötétebb bugyrából, a cicás-rózsás glitteres GIF-ek mély és gyanús világából érkezzen hát a katalizátor, Orosz Barbi és az ő karácsonyi üdvözlete. „Photoshop-mester lehettél volna még 2009-ben” kategória, örökös első helyezett.

De nem sokat kellett keresgélni, Barbi után még rengetegen álltak be a sorba. „Vegyél fel a karácsonyi fotózáshoz valami pirosat, az sem baj, ha gumicsizmával mászol be a szoba közepére” kategória, western kalap különdíjasa VV Sehi, aki a kombinét is kívül horda ezen a jeles napon.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!❤️🎄❤️Merry Christmas To All❤️🎄

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

A tökéletesre edzett testű Sehinek egyébként nem csak az öltözékkel gyűlt meg a baja, hogy megmutassa, ő is szokott csalni a diétában, pocokmód falta a szaloncukrokat. Nem cuki. Kínos.

„Vedd fel a legelnyűttebb farmerodat, felejts el a sminket és a fésűt, légy természetes” kategória nyertese az idén már legalább harmadszor teljes arculatot váltó Tóth Gabi, aki ezzel a képpel kapcsolt #kariüzemmód-ba.

#kariüzemmód 🙃

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

„Hord ki a paplanodat az ágyból a karifa alá, hogy aztán a cuki pizsis fotódat hirdetésként is feladhasd„ kategória, „De aztán ne lepődj meg, ha éjszaka tűlevél áll a popódba jegesmedvecsúcsdísz” díjasa Dukai Regina.

Horrorfilmekbe illő jelenetekből sem volt hiány. „De legalább van rajtuk ruha” kategória, „Jajj neeee” díjasai. (Aki nem ismerné fel őket: VV Mici és VV Krisztián.)

Balázs Klári új arcot kért a Jézuskától, és szemmel láthatóan jó kislány volt idén, mert meg is kapta. „Új év, új arc” kategória, „Kár, hogy arcizma sem rándul” különdíjasa.

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk kedves olvasóinknak, Balázs Klári üzenetével! #balazsklari #christmas #merrychristmas

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés,

A lányok idén erősebbek voltak, de azért a fiúknak sem kell szégyenkezni, hiszen Baronits Gábor egyetlen fotójával kárpótol minket a hiányukért. A színész a „Húzz női pizsit karácsonykor” kategória, „Feszítsd a popsid, hogy jól mutasson a képen” nyuszidíjas kitüntetettje.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!😜😳☺️

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

A „Tulajdonképpen nem is annyira jó nekem körbeszörfözni a világot” kategória, „Egy vagyok közületek” babérkoszorúját Bódi Szilvi és a csótányos konyha kapta.

Elfogyasztván a finom karácsonyi ebédet a telefonomban böngészvén a kezembe akadt ez a pár nappal ezelőtt készült videó. Bármennyire is hihetetlen, de nekem nem számít a csillagok száma, s igen sokszor elég basic helyeken szállok meg. Ha a hullámok jók, nekem aztán édesmindegy. Ez a legutóbbi is egy ilyen hely volt a Mentawai-szigeteken. Ez a felvétel a szállásom konyháján készült, ahova bejártam magamnak elkészíteni az ételeimet. Nem mondom, hogy nem főztem már jobb konyhában, de én teljesen jól elvoltam itt. Sosem voltam egyedül. Néhány csótány mindig ott volt velem, de patkányok is sürögtek-forogtak a konyhában.  Az emberek nagy része annyira, de annyira rosszul méri fel a celebeket...! Mondjuk ez esetben talán nem jó az általánosítás, mert azt azért megnézném, hogy a hazai celebritások közül hányan szeretnének ilyen "szép és igényes, jól felszerelt, de mindenekfölött tiszta" konyhában főzőcskézni... Igazából arra is kiváncsi lennék, hogy közületek hányan vállalnák be?! Őszintén!! Tegye fel az a kezét, aki simán boldogan készítené itt az ebédjét, vacsoráját és nem az lenne az első dolga, amint meglátja a "konyhát", hogy sarkon fordul és kirohan?! 🤣🌊👌🏼👩🏻‍🍳🐭🐜🍕🥗🍝👨🏾‍🍳After eating a delicious Christmas meal I was scrolling down in my camera roll when I found these little clips that was made only a few days ago in the Mentawais. Believe it or not, if it gets to accomodation, I don't really care about the number of stars. Many times I stay in very basic accomodations, especially if the waves are good. These footages were made in the kitchen of the place where I always made my food. I don't say that I've never cooked in a nicer kitchen, but I swear I was totally fine in these circumstances. I was never alone. There were always a few cockroaches & rats around. Most of the people have a very different immagination about celebrities... Well, here is definitely one who has no problem to make food in a kitchen like this. I'm really curious how would other celebrities handle this...?! Moreover beside I really would like to know how many of you could cope with this?? Honestly, hands up!! Who would be just fine cooking here instead of freak out, turn around & run away?

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Szilvinek lehet, hogy a világ körbeutazása helyett Tápai Szabina és Kucsera Gábor otthonában kellene több időt töltenie, itt ugyanis még a karácsonyfa is kap bejglit.

Sütit valaki?☺️ #cakes #karacsony #merrychristmas #familytime #nagyonteleapocakom #😊

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714446612
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175192_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173685_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Nagyon komoly etnikai tisztogatás volt, amit nem lehet csak a történelemmel magyarázni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714446612
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173781_auto_resized.jpg
travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kínos baki a TV2 forgatásán: Marics Peti olyat hibázott, hogy még a játékot is félbe kellett szakítani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714446612
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon