Celeb

Újabb botrány a láthatáron: Szexért ad szerepet a fővárosi színházigazgató?

kbv

Létrehozva: 2017.11.10.

<p>Ahogy azt várni lehetett, a zaklatási ügy nem állt meg Marton Lászlónál és Kerényi Miklós Gábornál. Egyre megdöbbentőbb vádakkal illetnek egy harmadik személyt is.</p>

Forrás: Thinkstock

Amióta idehaza is begyűrűzött a színházi és filmes botrány, lebukott előbb Marton László, majd Kerényi Miklós Gábor, akik vélhetőleg hatalmukkal visszaélve zaklatták beosztottaikat, számos újabb rendező vagy színházigazgató nevét suttogja a szakma. Egyvalakié azonban a többiekénél is gyakrabban merül fel – sokan beszélnek már úgy róla, „ő lesz a következő”, akinek viselt dolgai hamarosan napvilágra kerülhetnek.

Ahogy Kero esetében, az újabb színházi vezető nevét is először internetes bejegyzésekben lehetett olvasni – hol a monogramját, hol a teljes nevét. Ahogy Martonról és Kerényiről, róla is a legtöbben úgy fogalmaznak, „mindenki tudja róla”, „kíváncsi vagyok, ő mikor bukik le?” Történetéről, visszaéléseiről ugyanúgy tud a szakma, mint az előbb említett két rendező esetében, még az is szaftos pletykákról számol be, aki soha be sem tette a lábát a teátrumába. Színházi büfékben, informális beszélgetésekben egyre gyakrabban merül fel a neve, az „ő dolgairól” is sokan suttognak.

„Azt mondják a gonosz rossz nyelvek a pletykás Pesten, hogy XY pont ugyanezt csinálja a zsenge, ifjonti színészuracsokkal” – írta például egy internetező, de nem csak a névtelen kommentelők körében forog hetek óta az ő neve. A Marton és Kerényi ügyében folytatott, hetek óta tartó nyomozásunkban is minduntalan felmerült ezen, ötvenes éveiben járó vezető személye is. Az ő módszere is éppoly kényes, mint megvádolt elődeié. Színházában úgy hírlik, sokan kerültek be ugyanazzal a rájuk erőltetett módszerrel –  kulcsra zárt irodája félhomályában „tart meghallgatást”, ahol nemegyszer szexuális szolgáltatás volt a hőn áhított szerep ellenértéke.

De nem csak szereposztó dí­ványa híres az említett színházi szakembernek, a próbákon ta­nú­sított stílusát is sokan nevezik minősíthetetlennek, többen in­kább felmondanak, elmenekülnek munkamódszerei elől.

Kerényi fia könnyek közt mesélt apjáról

Csütörtök reggel a Mokka vendége volt Kerényi Miklós Gábor fia, Máté, és egy interjú is megjelent vele ezen a napon a Népszavában. A színész mindkét interjújában úgy nyilatkozott, őt édesapja sosem ütötte meg, gyönyörű gyerekkora volt. Hozzá pedig senki nem fordult azzal, hogy a rendező vállfával vagy bármi mással bántaná őket. Viszont azzal tisztában volt, hogy Kero erősen fogja a társulatot.

– Volt, hogy mondtam, mondtuk neki, hogy ez most eggyel erősebb volt egy próbán. Mindig meg lehetett vele ezeket a dolgokat beszélni, és az, hogy adott esetben bocsánatot kérjen, természetesnek számított – mondta Máté a Népszavának.

A TV2-ben pedig úgy fogalmazott sírását elfojtva, ahogy semmi más az életben, az apja ügye sem csak fekete vagy fehér. – Nekem csodálatos gyerekkorom volt. Szerintem ő egy csodálatos apa – mondta Kiskero.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183831_auto_resized.jpg
origo.hu

A Liverpool legendája nem látott még önzőbb játékost a csapat sztárjánál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27694_resized.jpg?avcount=1714690213
origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183359_auto_resized.png
metropol.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180009_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183846_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27693_resized.jpg?avcount=1714690213
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183669_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Budapestiek, figyelem! Péntektől hatalmas káosz várható a fővárosi tömegközlekedésben, mutatjuk, hol zárják le az utakat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714690213
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ZM0e3lOigKzEC75kAM3OIicPNGjGa1qJYaZvCNGXdLY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhYzAxYjRjNGE2YzQ3OTZiYTE2MWRiNTQwMzcxNGUw.jpg
LAKÁS

Tóth Gabi vallomása: "Irtóztunk a gondolatától is, hogy arról csámcsogjanak, nincs pénzük"