Celeb

A Celeb vagyok: két játékosa is életveszélyben volt

Bors

Létrehozva: 2017.11.29.

Különleges és izgalmas játékot talált ki versenytársainak a dzsungelben Wossala Rozina, ám talán maga sem számított arra, hogy ilyen megdöbbentő dolgok derülnek ki celebtársairól. A „két igaz, egy hamis” játék során minden versenyzőnek két igaz és egy hamis állítást kellett mondania, a többieknek pedig eldönteni, hogy melyik valódi és melyik kamu. Így derült ki, hogy Rozina egyszer főzött már Paris Hiltonnak kávét, és cápatámadás áldozata lett.

– Majdnem meghaltam egyszer egy cápás merülés alkalmával. Túl mélyre mentem, mert mélységi mámorom lett. 56 méterről hoztak vissza. Ha nem hoznak fel, meghalok – vallotta be Rozi, aki után Cicciolina kapott szót, aki szintén egy vízes halálközeli élményről vallott. A pornósztár még huszonéves volt, amikor barátnőivel lógott a suliból és a Széchenyi Fürdő felé vették az irányt. Egy fiú csoport lehúzta a víz alá, ahol kapálózott, majdnem megfulladt.

Ugyanitt kiderült az is, hogy Cicciolina egy négy évvel ezelőtti kapcsolata azért ért véget, mert egy idő után megunta, hogy a férfinek két menyasszonya van: ő és még egy másik nő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek