Celeb

Megmenekült Felicity, a született feleség

Bors

Létrehozva: 2017.10.28.

Le a kalappal az ötvennégy éves Felicity Huffman előtt, aki nem hódolt be Hollywoodnak és botrányoktól mentesen meg tudott maradni anyának, feleségnek és színésznőnek. Húsz éve boldog házasságban él William H. Macy színésszel, akitől két gyermeke született, a most tizenhét éves Sofia és a tizenötödik évében járó Georgia. 

Felicityn is találtak azonban fogást az ármánykodásban örömüket lelő filmfővárosi gonoszkodók. Hiába volt sikeres, élt teljes életet, kikezdték az ön­bizalmát, s végül mély depresz­szió­ba hajszolták. Olyasmivel szekálták, hogy a Született feleségek közül ő, Lynette Scavo a „legcsúnyább”, túl erős, olykor férfias mozdulatai vannak, amit csak tetézett, hogy 2005-ben fantasztikusan alakította a Transformers című filmben a transz­szexuális Bree-t (Stanley-t). Ha pedig a paparazzók smink nélkül, kialvatlanul, melegítőben kapták lencsevégre, azonnal akcióba léptek és kritikáikkal földbe döngölték Felicity nőiességét.

– Számomra Felicity a világ legvonzóbb nője, nemhiába harcoltam tizenöt évig azért, hogy végleg meghódítsam. Ő nem egy megcsinált, kikent-kifent nő, műkörmökkel és szétplasztikázott testtel, hanem hús-vér ember, aki történetesen kiváló színésznő is – vette védelmébe férje, William.

Ezzel a gesztussal a színész megerősítette a szerelmüket, Felicity pedig  ma­gára talált.

– Nem tagadom, sokáig több okból is depressziós voltam, de túlvagyok rajta és a legnagyobb hozadéka ennek a betegségnek, hogy ráébredtem, életem legnagyobb ajándéka számomra a férjem – vallotta be Huffman.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek