Celeb

Tatár Csilla: A szülésnél elmozdult a csípőcsontom és a nyakcsigolyám

Bors

Létrehozva: 2017.05.26.

Rendkívül cseles - ugyanakkor egyre elterjedtebb - trükköt választott a műsorvezető, hogy visszanyerje szülés előtti alakját: babás futással tartja magát fitten.

Forrás: Czerkl Gábor

Az Instagramon ajánlották Tatár Csillának a babás futást, ő pedig azonnal beszerzett egy megfelelő babakocsit, és a szokatlan testedzés szerelmese lett - mesélte a Best magazinnak. 

"Korábban egyedül futottam, de ahogy kipróbáltam, azonnal beleszerettem.  A szülés során elmozdult a csípőcsontom és a nyakcsigolyám, amit már egy manuálterapeuta helyre tett, a babás futás pedig jó kondícióban tart" - mesélt Csilla a most már állandósult hétvégi programról. 

A tévés egyébként azt is elárulta, nagyon nehezen engedte közösségbe a 18 hónapos Milánt - gyerekorvosa szinte könyörgött neki: "Engem jobban megviselt a dolog, mint a fiamat. Amikor először bevittem a csoportba, Milán el sem köszönt, máris belevetette magát a játékba."

Csilla azt is elárulta a lapnak, idén nyáron sajnos a nyaralás helyett a költözködésé lesz a főszerep - ugyanis jó ideje tervben volt a környékükön egy saját lakás, amit végre sikerült megtalálniuk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek