Celeb

Brad Pitt összezuhant az egyedülléttől

Bors

Létrehozva: 2017.04.01.

<p>Felismerhetetlenné fogyott Brad Pitt, néhány hónap alatt mintha éveket öregedett volna. A róla készült legutóbbi lesifotók teljes elcsigázottságot tükröznek. </p>

Forrás: AFP

A válófélben lévő színész mostanában minden idejét a szobrászkodásnak szenteli, közben érzelmes dalokat hallgat barátja Los Angeles-i műhelyében. Éppen ide tartott, amikor egy lesifotós megörökítette vészesen lesoványodott alakját. Ha bő tíz évvel ezelőtt is így nézett volna ki, biztosan nem kapja meg például a kigyúrt Akhilleusz szerepét a Trójában, de a Harcosok klubjában sem őt látnánk, vagy legalábbis nem póló nélkül. Jelenlegi külsejével esélye sincs sármos szívtiprót alakítani, legfeljebb egy lezüllött, betegeskedő, vén művészt játszhatna – és nem kéne sokáig sminkelni, hogy hiteles legyen. Az egykor legszexibb férfinak kikiáltott Pitt már csak árnyéka önmagának. 

Látszólag válófélben lévő felesége, Angelina Jolie és hat gyermekük nélkül sehogyan sem találja a helyét – és a jelek szerint hűtőszekrényt sem. A drasztikus változás hirtelen állt be, január közepén még megjelent a Golden Globe-díjátadón, akkor megszokott sármjával, jó formában mondott beszédet. Azóta azonban nem szerepelt nyilvánosan, a február végi Oscar-gálát inkább otthonról, tévéből követte – talán szándékosan rejtegette magát.

Pitt a művészetben keres gyógyírt magánéleti válságára, a Daily Mail információi szerint napi 15 órát farag, barátja Thomas Houseago felügyelete alatt. Alkotásáról azonban még semmi hír, és bár kíváncsiak rá, rajongói talán azt kívánják, sose lássák meg azt a művet – inkább kedvencüket hajdani szoborszerű szépségét szeretnék visszakapni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek