Celeb

Szerepe hozta ki Stohl Andrásból a csalfa férfit

Bors

Létrehozva: 2016.12.10.

<p>Megdöbbentő párhuzam bontakozott ki a színész magánélete és a Válótársakban alakított Bálint sorsa között. A feleségét újra és újra megcsalja, nem tanul a hibáiból…</p>

Forrás: Bors

Semmi életjelet nem tapasztalni Fóton Stohlék háza körül. Annyit tudni, a színész már nem lakik itt. A közelben él albérletben, de aligha van bárkivel is tartós kapcsolatban. Az RTL Klub Story Extra című műsorában ugyan egy, Andrásnál húsz évvel fiatalabb szeretőről meséltek, aki talán büfésnő volt, de a nő létezéséről nem tudnak András barátai – talán nem véletlenül. Ha van/volt is ilyen kapcsolata, nem olyan komoly, hogy bárkinek a környezetében bemutatta volna, a fóti szomszédok sem látták, vagyis egy futó kalandról lehet szó a sok közül. 

Mint arról a Bors beszámolt, a színész kedvese, két gyerekének édesanyja, Ancsika tudott arról, hogy Stohlnak viszonya van, de nem ezért ment tönkre 12 év után a kapcsolatuk. Egyszerűen kihűltek az érzelmek. A Stohl András magánéleti válságáról szóló hírek a Story magazinban láttak napvilágot, a Bestben pedig maga az érintett is megszólalt. András azt mondta: „Elfáradt a kapcsolatunk, mindkettőnknek úgy a jobb, ha külön utakon folytatjuk. (…) A híresztelésekkel ellentétben nincs másik nő az életemben, de ha úgy adódik, nyitva a szívem.” 

Stohl ismerősei egy érdekes párhuzamra hívták fel a Bors figyelmét. Szerintük a sorozatbéli szerepe hozta ki belőle ismét a kicsapongó énjét. A színész magánélete szinte pontról pontra megegyezik karakterével, Bálintéval. A Válótársak főszereplője újra és újra megcsalja a feleségét, akitől érzelmileg mégis képtelen elszakadni… Mintha Stohl magánéletéből írták volna az epizódokat. 

Megkerestük Kapitány Ivánt, a sorozat producerét, árulja el, Sáfár Bálint karaktere milyen jellemfejlődésen megy keresztül a közeljövőben, hátha abból ki lehet deríteni, Stohl megváltozik-e valaha? 

– A sorozat holland licence, a Válótársak egy magyar adaptáció, a történetíróink egy meglévő ívet követnek – magyarázza Kapitány.

Vagyis Hollandiában már rég tudják, hova fut ki egy középkorúként is zabolátlan férfi élete. 

Stohl döntéséről, hogy elhagyta a családját, mindenkinek van véleménye – de nem biztos, hogy az átlagember mércéjével kell nézni családi viszonyait. Lánya, Luca interjút adott a Bors Extra magazinnak, ebből kicseng nem hétköznapi kapcsolatrendszere. 

„Tényleg azt mondhatom, hogy a szüleim és az új párjaik klassz emberek, mert nekik köszönhetjük, hogy ilyen összetartóak vagyunk. Nincsenek és nem is voltak nagy csatározások, kezdettől fogva mindenki elfogadta a másikat olyannak, amilyen. 

(…) Még édesanyám (a volt feleség, akit Stohl András 12 éve hagyott el – a szerk.) is jóban van Ancsával. Karácsonykor persze azért nem járnak össze, de előfordul, hogy találkoznak. Ilyenkor nincs feszengés, úgy beszélgetnek, mint két kedves ismerős.” 

Luca szavaira rímmel édesapja nyilatkozata, amelyből mintha az derülne ki, Stohl a szerelmet-szakítást mintha könnyebben venné, mintha a filmszerepek szintjén kezelné: „Nem borítok fel mindent, amit eddig elértem, sokkal inkább azt gondolom, az életemben, de Ancsiéban is, talán most kezdődik el egy új, lehet, jobb korszak.” 

Szorcsikkal hozták össze 

Stohl Andrásra valóban hathatnak a szerepei. Érdemes például visszaemlékezni egy tavalyi pletykára: eszerint Stohl és Szorcsik H. Viki között forrt a levegő a Válótársak szexjelenetének forgatása közben. Akkoriban azt beszélték, hogy András SMS-ekkel bombázta a szépséges színésznőt. „Valóban váltottunk SMS-t, de nem történt köztünk semmi. András mindenkivel nagyon kedves és segítőkész volt a forgatásokon. Aki pedig ismeri, az tudja, hogy szinte állandóan bókol a kolléganőinek. Ezt azonban udvariasságból teszi” – nyilatkozta akkor Szorcsik H. Viki. Ezek után talán nem is gyanakodott volna senki, ha Stohl le nem tagadja az üzenetek létezését. 

„Nekem családom van, így senkinek nem küldtem pikáns tartalmú üzenetet. Nem szeretném, ha a filmszerepemet összemosnák a valósággal” – reagált így akkor András.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174750_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, miért balhézott össze a liverpooli Szalah és Klopp

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714431912
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173530_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Felfoghatatlan tragédia: 17 éves focistalány vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169477_auto_resized.png
hirtv.hu

Politikai hobbista – Varga Miklós: Én a dalaimmal mondom el, hogy mit gondolok a világról + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27583_resized.jpg?avcount=1714431912
origo.hu

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173481_auto_resized.jpg
astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714431912
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173658_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője