Celeb

Rajongók vádolják: volt kollégáját támogatja Puskás Peti az X-Faktorban

Bors

Létrehozva: 2016.11.28.

Fejes Szandra a hétvégén ismét a kiesés közelében járt. Többek szerint csak azért nem esik ki, mert egy színházban dolgoztak Puskás Petivel.

Az X-Faktor hétvégi párbaján Peti hezitált, ám végül Szandrát szerette volna bent tartani Vince Aliz Liza ellenében. Persze végül nem az ő szava döntött, hanem a közönségé, hiszen a mentorok nem tudtak megegyezni - ennek ellenére többen kifejtették a véleményüket, miszerint az énekesnő Petinek köszönheti, hogy bent van a tehetségkutatóban, ugyanis anno együtt dolgoztak a kaposvári színházban.

"Szinte vártam már a pillanatot, hogy mikor vádolnak majd a nézők azzal, hogy Szandi miattam szerepel a műsorban! Szandit egy bitang jó énekesnőnek tartom, akit nem ejthetek ki azért, mert a nézők miatt aggódom. Az utolsó másodpercig hezitáltam, mert Lizának kiváló hangja van, de végül az összteljesítményük alapján tőle búcsúztam" - magyarázta döntését Puskás a Blikknek.

"Mindig elolvasom én is a kommenteket és valóban gyakran vitatéma, hogy Puskás Petivel való munkakapcsolatom mennyire befolyásolja a továbbjutásom. Petivel mindketten színházban dolgoztunk, ismerjük egymást, de soha nem volt köztünk szoros barátság" - tette hozzá Szandra, kiemelve: háromszor kellett párbajoznia, ám most a közönség tartotta a játékban, ami azért - reméljük - jelent valamit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek