Celeb

Anyjával együtt gázolták el az énekesnőt a zebrán

Bors

Létrehozva: 2013.02.06.

Elgázolta egy autó a zebrán Juttát. Szilánkosra tört lábbal és zúzódásoktól roncsolt fejjel fekszik a baleseti. Édesanyja tegnap elhagyhatta az intenzív osztályt.

Nyílt lábszártöréssel, lila zúzódásokkal teli arccal, vérben úszó bal szemmel, összevarrt homlokkal és szemöldökkel fekszik a Baleseti Intézetben Jutta, a Josh és Jutta együttes női tagja. A popénekesnőt egy zuglói, lámpa nélküli zebrán gázolta el egy autó az édesanyjával együtt, akit tegnap engedtek ki az intenzív osztályról.

– Szombat este Jutta az anyukájával a közeli kisboltba indult, hogy bevásároljanak a főzéshez. Át akartak kelni a zebrán, ami félig sikerült csak, mert egy autó elütötte mindkettőjüket. Mivel csak leugrottak, sem telefon, sem irat nem volt náluk, így a nővérét is csak másnap tudták értesíteni, ahogy Judit magához tért a sokkos állapotból. A testvére másnap közölte velem, hogy nagy baj van – foglalta dióhéjba a baleset körülményeit Josh, aki azonnal kocsiba pattant és meglátogatta nagybeteg partnernőjét a kórházban.

– Juditnak egyelőre semmilyen információja nincs arról, hogy ki gázolta el, voltak-e szemtanúk, egyáltalán mi történt a helyszínen? A nővére most jár utána a dolgoknak, én pedig lemondtam a fellépéseinket áprilisig, most az a legfontosabb, hogy Judit és édesanyja minél hamarabb felépüljön.

Az autóbaleset visszatérő elem az életükben

Az együttes tagjai 2008-ban elütettek egy szarvas - vagy kettőt, máig nem tisztázott -, amiről közleményben értesítették a sajtót. Állítólag az a baleset veszélybe is sodorta a szakmai karrierjüket, hiszen agyrázkódás kapott Jutta, Josh pedig egy időre megsüketült a jobb fülére.

„A csattanás pillanatában irdatlan nagy fájdalmat éreztem a fejem jobb oldalán. Mint később kiderült, az első és a hátsó ajtót elválasztó konzoloszlopnak ütközött a fejem, a jobb fülem azóta is hasogat és szinte egyáltalán nem hallok” - így mesélte korábban.

Mint kiderült, mégsem kellett felhagyniuk a zenéléssel, hiszen Josh visszanyerte a hallását. A baleset pedig azért volt olyan súlyos, mert állítólag az az állat 800 kilós volt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek