20 milliót nyert gyereke apjától Bálint Toncsi

Évek óta várta Antónia, hogy végre visszakapja azt a tizenhétmillió forintot, amit kölcsön adott. A bíróság – első fokon – neki adott igazat.
Évek óta várta Antónia, hogy végre visszakapja azt a tizenhétmillió forintot, amit kölcsön adott. A bíróság – első fokon – neki adott igazat.

Régen volt már alkalma igazán örülni Bálint Antó­niának, hiszen az elmúlt években szinte minden perce azzal telt, hogy bíróságról bíróságra rohangált. Vagy a gyermeke édesapjával perelték egymást oda-vissza vagy a férfi új feleségével keveredett jogi vitába.

Antónia az elmúlt időszakban visszavonult a nyilvános szerepléstől, civil munkahelyen helyezkedett el, de a lezáratlan jogi ügyeit nem hagyta félbe. Különösen egyet, ami nemcsak anyagilag, de lelkileg is komolyan megviselte őt. A volt szépségkirálynő öt évvel ezelőtt örökölt egy takaros kis lakást Budán, de mivel akkoriban a gyermeke apjával élt együtt, úgy gondolta, nem költözik be, inkább eladja, és majd később vásárol egy picivel nagyobbat, amit majd az ő kislánya örököl egyszer. A tervét azonban a jó szíve keresztbehúzta, kölcsön adta a párjának a pénzt, mind a 17 millió forintot azzal, hogy három hónap múlva visszakapja.

– Több tárgyalás is volt az ügyben – magyarázta a Borsnak dr. Hyross Virág, Bálint Antónia jogi képviselője. – A gyermek apja korábban elismerte a tartozást, majd az eljárás során tagadta azt. Különböző beszámításokkal kívánt élni (arra hivatkozott, hogy ilyen-olyan összegeket költött Antóniára), de állításait nem sikerült bizonyítania. A bíróság elsőfokon helyt adott Antónia keresetének, és a gyermek apját megfizetésre kötelezte – fejezte be a jogi képviselő.

© Fotó: RTL Klub

Az ítélet még nem jogerős, cikkünk születésének napjáig nem jelent meg Antónia számláján a kamatokkal együtt húszmillióra rúgó összeg. De ha meg is jelenik… A volt szépségkirálynő egy budai ingatlant adott el, és ugyanazon a környéken egy másikat kívánt venni a pénzből. Az ingatlanárak alakulása azonban nagyon nehéz helyzetbe sodorta, hiszen ma már esélye sincs arra, hogy akár csak hasonló méretű és minőségű lakást vegyen ennyi pénzből. A kölcsön miatt a mai napig albérletben kénytelen lakni.

Megkerestük Bálint Antóniát is, aki mindössze annyit nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

– Elégedett vagyok a bíróság ítéletével, legalább ennyit visszakaptam… Nagyon remélem, hogy többé nem kell bíróságra járnom, szeretném végre teljes nyugalomban nevelni a kislányomat.