16 év után szakított Vastag Csaba

Felőrölték a kamaszkori szerelmet a folyamatos éjszakázások és az, hogy nem lett esküvő.
Felőrölték a kamaszkori szerelmet a folyamatos éjszakázások és az, hogy nem lett esküvő.

Egy ideig titkolta, majd bevallotta, de soha nem mutogatta barátnőjét Vastag Csaba, pedig 16 évet húztak le együtt. Kamaszkori szerelem volt az övék, a kapcsolat még azt is kibírta, hogy Csaba Budapestre költözött, és – hogy úgy mondjuk – az énekesért sorban álltak és állnak most is a rajongólányok, meztelen képekkel, erotikus ajánlatokkal bombázták.

Igaz, már egy ideje „se veled, se nélküled” kapcsolat volt az övék, de végleges szakításra eddig nem került sor. Egészen pár nappal ezelőttig, amikor Kata a hot! magazin szerint elköltözött otthonról.

– Hosszú távú kapcsolatot nagyon nehéz ebben a formában fenntartani, és hihetetlen erőfeszítéseket igényel. Nem olyan felhőtlen az emberek párkapcsolata és magánélete ilyen helyzetekben, de dolgozni kell rajta... – mesélte Csaba korábban az RTL Klubon, a Fókuszban.

A magazin szerint egyébként annak ellenére, hogy Csabáék kapcsolata már rég nem volt felhőtlen, az elköltözés nagyon meglepte és meg is viselte az énekest. Persze az is lehet, hogy ezúttal is helyrejön majd minden, és az egykori szerelmesek újra kibékülnek.