Celeb

15 évvel fiatalabb férfit szeret Pártos Csilla

Bors

Létrehozva: 2018.07.09.

Bár még javában folyik a vagyonmegosztási pere, és napokon belül ki kell költöznie az otthonából, Pécsi Ildikó egykori menye mégis sugárzik a boldogságtól. Egy jogász férfiban talált rá a szerelem.

Alig hitt a szemének a Balaton Sound közönsége, amikor meglátta az utóbbi időszak egyik legtöbbet címlapon szereplő hírességét, Pártos Csillát, aki egy jóképű fiatalember oldalán jelent meg újra – hosszú évek után – nyilvánosan. A jó­gaoktató önkéntes el­vonulásának ko­moly okai voltak, Csilla három éve folyamatos pereskedésben van a volt férjével, Szűcs Csabával és annak szüleivel, Szűcs Lajos labdarúgóval és Pécsi Ildikó színésznővel. Mint arról a Bors is beszámolt, Pécsi Ildikó fia a váláskor minden vagyontárgyat az édesanyjára íratott, így a közös laká­saikat is. Ennek a lépésnek a következménye volt az, hogy Pécsi Ildikónak kellett beperelnie Csillát azért, hogy a volt menye kiköltözzön abból az ingatlanból, melyben a házassága alatt élt, de ami Pécsi Ildikó nevén van. A perben mostanában már kedvese, Dániel képviselte Csillát, akit egyetemista fiával arra kötelezett a bíróság, hogy elköltözzenek a hajdani közös házból.

Ennek fényében volt meglepő, hogy Csilla megjelent az ország leghangosabb fesztiválján, ráadásul egy férfi oldalán, felszabadultan és boldogan. A jógaoktatót arról kérdeztük, hogy miért hozta azt a döntést, hogy felvállalja az új szerelmét, és ismét társaságba megy?

Mindenkinek fontos az, hogy egy kicsit lazítson, a fiam is itt van valahol, nem akaszkodom a nyakára, élvezze csak az életét. Ahogy én is élvezem az enyémet – mondja Csilla. – Jól érezzük magunkat és felvállaltuk, hogy együtt vagyunk.

Pártos Csilla szerint fontos, hogy az ember egy idő után lezárja a múltat és előre nézzen, különben felemésztik a problémák.

– Ami eddig volt, azt nem törölhetem ki az életemből, nem tagadhatom le, nem is szeretném. Ami volt, az megtörtént, és én ezt felvállalom, de ahogy váltott mindenki más, úgy én is váltottam és egy új életet kezdtem. Boldog vagyok nagyon és ugyanezt a boldogságot kívánom a volt családomnak is, szívből mondom ezt. Más ugyanis nem fontos. A ház sem – utal az ingatlanra, ahonnan nemsokára költöznie kell. – Az csak egy tárgy, nem ragaszkodom hozzá – fejezte be Csilla, akinek a szerelméről sikerült friss információkat szereznünk. Ezek szerint a jóképű fiatalembert Dánielnek hívják, és ügyvédként dolgozik. A szerelmeseket egy közös barátjuk, az ország egyik leghíresebb modellje, Rábaközi Andrea mutatta be egymásnak.

Ismerem mindkettőjüket jó pár éve már, biztosan tudtam, hogy összeillenek – mondja a Borsnak, Rábaközi Andrea modell, a szerelmesek közös barátja és egyben „kerítője” is. – Sokat nem kellett agitálni a feleket, hamar egymásra találtak és ők is belátták, hogy tényleg nagyon sok a közös bennük. Örömmel tölt el, hogy boldognak látom őket, mindketten megérdemlik. Igaz, 15 év van köztük, de szerintem ez nem látszik. Csilla a sportos életmódjának köszönhetően kicsattanóan fiatalos, Dani pedig sokkal bölcsebb, mint a korosztálya, tökéletesek együtt – zárta szavait a modell. 

Földrengést okozott a Balaton Sound

Lezajlott a Balaton legnagyobb bulija, a Balaton Sound, aminek idén is óriási volt a látogatottsága. A hazai celebvilág apraja-nagyja is tiszteletét tette Zamárdiban, ahol a buli igazi földrengést idézett elő. Na nem a nagy alaszkaira, csak egy „mini földrengésre” kell gondolni. A tihanyi mérőállomás mérései alapján ugyanis a fesztivál csütörtöki és pénteki napja olyan enyhe földrengést okozott, mint amilyen a foci-vb miatt júniusban volt Oroszországban. A tomboló tömegben barátnői társaságában az újdonsült anyukát, Luxus Vivit is kiszúrtuk, akinek bár csak tízhetes múlt a kisfia, úgy gondolta, itt az idő egy kis partizásra. Mindeközben a kis Edwardra valószínűleg az apuka, Fecsó vigyázott. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142207_auto_resized.jpg
origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713488711
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Már gyerekként sem volt egyszerű eset" - Milák Kristófról sztorizott a magyar edző

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142187_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139025_auto_resized.jpg
ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139930_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713488711
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713488711
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713488711
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/6bsESZcbegwTv-qqCYlu4r9pYw2qwPqVHqF0Y5A7fm0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MxNDQzMmQ2ZTJiNzRiOWZhZGYwY2JlMzQ3MDVlMDAx.jpg
BOTRÁNYOS

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók