12 év után összeállnak a Jóbarátok!

Ebből nézettségi rekord lehet! Tizenkét év után találkoznak a Jóbarátok szereplői. A Bors megmutatja őket hogyan néztek ki a sorozat indulásakor, s hogy festenek most.
Ebből nézettségi rekord lehet! Tizenkét év után találkoznak a Jóbarátok szereplői. A Bors megmutatja őket hogyan néztek ki a sorozat indulásakor, s hogy festenek most.

12 éve várják a Jóbarátok rajongói, hogy újra együtt lássák a nagy csapatot, ám ezidáig nem sikerült a világ egyik legnépszerűbb tévésorozatának szereplőit összecsődíteni. Az apropó: a rendező, James Burrows rendező ünneplése.

A színészek élete teljesen más mederben folyik a sorozat vége óta, volt aki a süllyesztőben végezte... A legsikeresebb pedig kétség kívül Jennifer Aniston lett, aki azóta az egyik legjobban kereső színésznő Hollywoodban.

Az 1994-es induláskor valószínűleg még a készítők sem gondolták, hogy a következő tíz évük – ennyi ideig futott a hat fiatal, később középkorú életét nyomon követő sorozat – a Jóbarátokról fog szólni. Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey és Ross végre ismét együtt látható a képernyőn: egy kétórás tévéműsorban szerepelnek majd az NBC tévécsatorna felkérésére, ám azt még maguk a szerkesztők sem tudják, hogy logisztikailag meg tudják-e oldani, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer egyszerre álljanak kamera elé.

Korábban hiába tettek próbát arra, hogy összehozzák őket, nézeteltérések, és a beskatulyázástól való félelem miatt nem voltak hajlandók folytatni a sorozatot. A tévékritikusok úgy vélik, az adás rekordnézettséget produkál majd.

Matthew Perry

Nem sokszor mutatta meg magát filmben és sorozatban a Jóbarátok után, ám a kapott szerepeket olyan jól alakította, hogy kétszer is jelölték Emmy-díjra. Azonban talán éppen ez a siker árthatott meg neki, többek szerint fejébe szállt a dicsôség. Elhagyta magát, sokáig kábítószer- és alkoholfüggőséggel küzdött, és azt pletykálták, hogy az utóbbi egy évben Courtney Cox-szal randizgatott.

Courteney Cox

Az elmúlt 12 évben csupán 8 filmben szerepelt, legnagyobb sikert pedig a 2009-ben bemutatott Született Szinglik című tévésorozatával érte el. Még Golden Globe-díjra is jelölték.
Éppen szingli, férjétől három éve vált el. Legjobb barátnője még most is Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston

A színésznő Hollywood legfelkapottabb sztárja, magánéleti kudarcai után nemrég férjhez ment, a filmes szakma legnagyobbjaival dolgozik együtt.

David Schwimmer

Szinkronszínészként a Madagaszkár részeihez adta hangját, olykor, nagyon ritkán filmben is feltűnik. Igazi apatípus, gyerekekre vágyik, botránymentesen él, nem bírja a felhajtást, elkerüli a puccos rendezvényeket, egy interjúban pedig kifejtette, hogy egy erdő széli tanyán szeretne megöregedni a családjával.

Matt LeBlanc

Joey Tribbiani karaktere olyan népszerű volt, hogy a Jóbarátok után LeBlanc saját sorozatot kapott, Joey néven futott. Csupán két évadot élt meg. A színész négy éve nem forgatott, szenvedélyes tájfotósként próbál érvényesülni. Kilenc éve vált el feleségétől, mert félrelépett, azóta nem veti meg az alkoholt és a szép nőket.

Lisa Kudrow

Az 52 éves Kudrow hét filmszerepet kapott a sorozat után, de már három éve várja, hogy felkérést kapjon. Kipróbálta a gyártásvezető szakmát, két évig ismét sorozatozott, a kamera mindkét oldalán. Érdekesség, hogy 31 évesen, szűzen ment hozzá férjéhez, akivel egy gyermeket nevelnek.