11 milliós autót tört ripityára Győzike

A showman titkolja a baleset körülményeit, annyi biztos, hogy ő is megsérült. A rendőrség azonban nem is tud az esetről.
A showman titkolja a baleset körülményeit, annyi biztos, hogy ő is megsérült. A rendőrség azonban nem is tud az esetről.

Számos kérdést vet fel Győzike két nappal ezelőtti autóbalesete. A showman a Facebookra tette ki az állítása szerint 11 millió forintot érő autóról a képeket. A kocsi eleje szemlátomást teljesen összetört, feltételezhbető, hogy totálkáros lett a kocsi, a légzsákok mindkét oldalon kinyíltak. Akkor azt írta, hálás az égieknek, hogy megúszták, és senkinek nem lett semmi baja. Természetesen tárcsáztuk a roma rappert, hogy megtudjuk a részleteket, de nem jártunk sikerrel.

– Öten ültünk az autóban, Pestre tartottunk egy megbeszélésre. Én soha nem vezetek, mert sofőröm van, ő vezetett. A balesetről nem akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy megsérültem. Fáj a mellem, a hátam, és a kezem, mert hatalmas ütést kaptam – mondta el Győzike, akinek eléggé fájhat a feje is. Ugyanis, mint elmondta, nem kötött biztosítást az autóra. Ami azért fura, mert mint mondta, bérelt autóról van szó. Ennek a biztosítását általában a cégek maguk intézik.

© Fotó: Facebook

– Tartós bérletű autóról van szó – magyarázta Győzike. – Úgy tűnik, több mint 4 millió forint a kár, amit nekem zsebből kell kifizetnem, mert nem kötöttem CASCO-t az autóra – mondta el Győzike. Ez az állítása pedig azt sugallja, hogy minden bizonnyal ők hibáztak, hiszen ha más lett volna a károkozó, akkor a másik fél biztosítója állná a kárt.

© Fotó: TV2

A rendőrség nem tud balesetről

Győzike balesete kapcsán két megye rendőrfőkapitányságát is megkerestük. Gáspárék feltehetôen Salgótarján és Budapest között ütközhettek. A Heves megyei és a Pest megyei rendőröknek nincs tudomásuk arról, hogy csütörtökön az autópályán baleset történt volna. Ez akkor lehetséges, ha személyi sérülés nem keletkezett és a vétkes sofőr elismerte a felelősségét. Győzike autójának roncsait látva úgy tűnik, mintha egy autó hátuljába hajtottak volna a ködben. Mivel rendőrt az eddgiek szerint senki sem hívott, úgy tűnik, soha nem derül ki, a baleset résztvevői közül ki és milyen szabálytalanságot követett el.