10 évvel fiatalabb focistával jár Dukai Regina – fotók

Ismét focistát szeret Dukai Regina – értesült a Bors. A modell-énekesnő egy fiatal Fradi-játékosra, Batik Bencére vetette ki a hálóját, akivel hónapok óta együtt vannak.
Ismét focistát szeret Dukai Regina – értesült a Bors. A modell-énekesnő egy fiatal Fradi-játékosra, Batik Bencére vetette ki a hálóját, akivel hónapok óta együtt vannak.

Hat évvel ezelőtt Fe­czesin Róberttel szerettek egymásba, kapcsolatuk 2014. második felében ért véget. Azóta csak pletykák keringtek arról, Dukai Reginának kik csaphatják a szelet. Nos, a találgatásoknak vége, a modell-énekesnő szíve hosszú hónapok óta egy focistáért dobog.

– Azt nem tudjuk, hol és hogyan ismerte meg Bencét, de tény, régóta szemet vetett rá. Bence még együtt volt a korábbi barátnőjével (Hamar István, volt válogatott labdarúgó lányával – a szerk.), amikor a modell már szimpatizálhatott a sráccal. Miután szakítottak, szabad lett a pálya, és úgy tűnik, egymásra is találtak – mondta a Borsnak egy, a párt jól ismerős forrásunk.

© Fotó: Facebook

– Bence egyébként súlyos sérülése után otthonában lábadozik abban a lakóparkban, ahol több Fradi-játékos is él. Regina ott már nem csak nála mindennapos vendég, hanem a többi „focistafeleséggel” is nagyon jó kapcsolatot ápol. Egyikőjük nemrég meg is jegyezte nyilvánosan, lassan ő is ad Reginek kulcsot a lakásához. Ezek szerint a Bencééhez már van. Mindenesetre tény, a kórházi vizsgálatokra, kontrollokra is segít neki eljutni, gondoskodó, szerető párja a fiúnak – tette hozzá.

© Fotó: MTI

Tény, a fiú alig huszonkét éves, Regina pedig egy kerek tízessel jár előrébb, de a jelek szerint ez a szerelmükben nem lehet akadály. A modell már pontosan tudja, milyen nehézségekkel és szépségekkel jár „futballistafeleségnek” lenni, a helyzete pedig most annyival könnyebb, hogy párja nem egy távoli országban, hanem itthon, a fővárosban rúgja a bőrt.

© Fotó: Facebook

Batik Bencét telefonon értük el, részletesen elmeséltük neki, kivel és mivel kapcsolatban keresnénk, ő pedig türelmesen meghallgatott bennünket. Majd röviden reagált:

– Én nem szeretnék beszélni, sem erről, sem másról. Van ettől nagyobb bajom is most – mondta, feltehetően a sérülésére utalva.

Kevés komoly akadt

Egészen pontosan kevés olyan komoly kapcsolata volt Dukai Reginának, amelyről a nyilvánosság is tudhatott. Az első talán még 2004-ben az a Tóth Tibi volt, aki a Hooligans együttes gitárosa, zeneszerzője. Kapcsolatuk két éven át tartott, majd viharos véget ért. Ezt követően csak pletykák keltek szárnyra, Regi kikkel randizhat, ő mindvégig tagadott. Utolsó nagy szerelme Feczesin Róbert csatár volt. Vele 2010 és 2014 októbere között alkottak párt. 

A középpályás még tavaly nyáron sérült meg, az őszi szezonban nem is lépett pályára. A Nemzeti Sport egyik cikke akkor így kommentálta a szomorú hírt: „a női szurkolók legnagyobb bánatára”.

Nos, a jelek szerint a Fradi-drukker lányok most sem lesznek túl boldogok. Dukai Reginát pedig hiába kerestük, nem vette fel a telefonját.