Gyermeket vár Zámbó Árpy barátnője

Márciusban gyereke születik Zámbó Árpynak. Jimmy öccse a nyilvánosság előtt nem vállalja a kispapaságot, hiszen felesége van.
Márciusban gyereke születik Zámbó Árpynak. Jimmy öccse a nyilvánosság előtt nem vállalja a kispapaságot, hiszen felesége van.

Egy gyermek születése igazi örömhír a családban, de úgy tűnik, nem minden esetben. A Bors információja szerint Zámbó Árpy barátnője, Szilvia márciusban gyermeket szül, az édesapa pedig a most 55 éves énekes. Ám könnyen lehet, hogy a baba érkezése alaposan felforgatja Zámbó Árpy családjának nyugalmát.

Történt ugyanis, hogy amikor a Bors munkatársa lelkesen gratulált Árpynak, és szerette volna kifaggatni őt a babavárás részleteiről, a legnagyobb meglepetésünkre először tagadta szeretője terhességét.

– 28 éve élek párkapcsolatban, van egy 24 éves lányom. Nem tudok róla, hogy márciusban gyermekem fog születni. Ha így is lenne, senkinek semmi köze nem lenne hozzá! Ha csajozok, akkor úgy csajozok, hogy senki ne tudja meg, diszkréten – reagált első körben a Borsnak Árpy.

Viszont amikor unokaöccsét, Zámbó Krisztiánt tárcsáztuk, ő nem cáfolta az információnkat, de nyilatkozni a nagy hírről csak Árpy engedélyével szeretne. Így újra felhívtuk a kispapát, aki ekkor már nem tagadta a nehezen tagadhatót, de továbbra sem akart beszélni a részletekről.

© Fotó: Vadnai Szabolcs

Információnk szerint Árpy nagyon szereti a családját is, amit a kedvese elfogadott. Az énekes éveken át nem tudott dönteni, a sors kényszerítette erre.

– Szilvike rendkívüli, csodálatos nő, aki rettenetesen sok ideje vár Árpyra és arra, hogy ő legyen az első az életében. Beteljesült a szerelmük, igazi szerelemgyerek születik márciusban. Árpy már egy ideje nem él együtt a feleségével, pár hónapja pedig odaköltözött Szilvikéhez – árulta el informátorunk, aki szerint Jimmy öccse lelkesen készül második gyermeke érkezésére.

Zámbó Árpy magánéletéről eddig sem lehetett sokat tudni, hiába szerepelt a TV2 Édes élet című celebvalóság­show-jában, ügyesen a háttérbe szorította a feleségét és 24 éves lányát.