A versenyt a franciaországi Lyonban rendezték meg.
Összefogott a magyar gasztronómia, hogy segítsék a koronavírus-járvány alatt a kórházi dolgozókat. Köztük van a szemtelenül fiatal Veres István is, a Bocuse d’Or idei győztese. A Michelin-csillagos éttermet vezető séf most azt is megengedte,...
Pohner Ádám az egyik legfiatalabb versenyző volt a Bocuse d’Oron a maga 25 évével – ha pedig belegondolunk, hogy élete első paprikás krumpliját 17 évesen készítette, világossá válik, hogy nem akármilyen szakácstehetségről van szó....
November végétől kapható a hiánypótló szakácskönyv, amelyben magyar séfek hazai sajtkészítők termékeire komponáltak jobbnál jobb recepteket. A könyv gasztronómiai koncepciójának megalkotójával, Segal Viktorral beszélgettünk a magyar...
Macskanyelvet evett és nyakalta a vizet Széll Tamás a Bocuse d'Or szakácsverseny döntőjében, ahol negyedik lett a világ legjobb séfjei között.