backstage

Zokogva fogadta a nézők szeretetét Völgyesi Gabi

Fái

Létrehozva: 2018.11.19.

Völgyesi Gabi Hey Jude-ja nem aratott sikert a zsűri körében, de a közönség a harmadik helyen  juttatta tovább. A Unique énekesnője a végén már a megkönnyebbüléstől sírt.

Az énekesnő az eddig elért eredményei alapján előkelő helyet foglal el a Sztárban sztár 6. évadának versenyzői közt. A zsűri és a közönség is rajongott a produkcióiért. Most vasárnap Paul McCartney-t kellett hoznia Hey Jude című dalával, amire ezúttal a zsűritagoktól nem ka­pott pozitív értékelést. Kifo­gásolták a maszktalanságát, a szem­öldökét, a mosolyát, a hangját.

– Völgyesi Gabit ez nem kell, hogy elszomorítsa, hiszen ő az, aki az elmúlt öt adásban olyan kimagaslóan jobb volt a töb­bieknél Sári Évivel egyetemben, hogy ez kell, hogy erőt adjon. Ez most nem annyira sikerült, de a nézők ezt el fogják neki nézni – mondta együttérzéssel Majka.

Az énekesnő arcán már a színpadon látszott, hogy bántja a kritika, de fegyelmezte magát. Amikor viszont meglátta a nézők pontszámát, már potyogtak a könnyei. És megállíthatatlanul sírt akkor, amikor kiderült, hogy nagyon jó pontszámmal jutott tovább.

– Amikor bőgtem, az már megkönnyebbülés volt, akkor már jó volt nekem – meséli vidáman Gabi. – Előadtam a dalomat, úgy gondoltam, hogy jól. Nagy elváltoztatásra ebben az esetben nem lehetett számítani. Volt egy-két kapaszkodóm, hogy hangzásban hogyan oldom meg a dalt, és azt hiszem, ezt meg is tettem. Az énektanárom, Hornokné Németh Lujza, és Lajtai Kati, a Sztárban énektanára is megdicsért az adás után, szerintük hoztam hangban a karaktert. A zsűri elmondta az egyöntetű nemtetszését, de az még annyira nem viselt meg. Persze jobb ott állni, ha dicsérnek, de jelen esetben bekapcsolt bennem a „relativizáló szemléletmód”, hogy vannak fontosabb dolgok az életben, másrészt nem értek feltétlenül egyet velük, és nem engedem a bőröm alá. Leültem a helyemre, és láttam, hogy utolsó vagyok a zsűri szavazata alapján. Amikor azt láttam, hogy a közönség szavazata alapján mégis az előkelő harmadik helyre kerültem, az olyan erős érzelmi löket volt, hogy azonnal kioldotta belőlem az összes feszültséget, és elbőgtem magam. Ilyenkor az ember szánalomra méltóan néz ki, de tökmindegy. Hálás vagyok a közönségnek, hogy továbbjuthattam, hogy támogatnak. Jól vagyok, kisírtam magam.  Amikor gyerek van, család van, Unique van, Sztárban sztár van, minden egyszerre az életemben, akkor nem mindig lehet tökéleteset, ideálisat csinálni. Optimálisat lehet.

Vasárnap Cher bőrébe bújik Gabi, amit megpróbál 350 százalékosan teljesíteni.   

Pintér jó Király lett

Peter Srámek nem csak a felkészülésnél segített, végigülte a vasárnapi show-t, s a helyszínen szorított Pintér Tiborért, aki a Király, Jimmy Bye bye lány című dalát énekelte.

– Végül is nem volt rossz, ügyesen megoldotta – véleményezte a produkciót Peter. – A hangja nem nagyon hasonlított Jimmyéhez, de a mozdulatok rendben voltak. Tenya mondta is, hogy nehéz hoznia a hangot, mert az övé teljesen más. De minden tanácsot elfogadott, és mindent a legjobb tudása szerint csinált. A zsűri is azt mondta, hogy élvezte a produkciót, és ez néha több. Nekem tetszett, teljesen rendben volt! A Sztárban sztár show-műsor, erről szól. Nem véletlen, hogy ez a legnézettebb.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089302_auto_resized.png
origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26433_resized.jpg?avcount=1711619111
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089949_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087829_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26442_resized.jpg?avcount=1711619111
origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711619111
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek