Aktuális

X-Faktor: Csalást sejtenek az RTL Klub nézői

kbv

Létrehozva: 2018.12.16.

Az USNK nyerte az X-Faktort, de ahogy ez lenni szokott, máris megszülettek az összeesküvés-elméletek. Radics Gigi szerint az idő a győztesekt fogja igazolni.

Forrás: Csányi Krisztina

Miért nem ült Radics Gigi a helyén a végső párbaj előtti előre felvett produkciónál?

Talán előre tudták a szerkesztők, hogy épp át kell majd öltöznie, mert a Stolen Beat és az USNK párbajozik? Miért nevezett még a döntő előtt az USNK A Dalba is? Miért írt ByeAlex ennyi számot az USNK-nak? 

Schobert Lara rohant a stúdióba

Egy egészen furcsa köszöntés fokozta az izgalmakat szombat este, a Stolen Beat Búzás Bencéje Gáspár Laci unszolására az egyik produkciójuk után teljesen váratlanul Schobert Larának köszönt. Mindenki arra gondolt, a 15 éves srác fülig szerelmes a vele egykorú tinibe, aztán, amikor Lara édesanyjával a stúdióba is megérkezett nagyjából fél óra múlva, sokan már látták is együtt őket egy párként. Szerelemről azonban szó sincs.
– Egy bevásárlóközpontban voltam a szüleimmel és a szerelmemmel, amikor egy osztálytársam felhívott, hogy az X-Faktorban bemondták a nevemet. Nem tudtam mire vélni, aztán meghívtak minket a stúdióba. Kocsiba ültünk és idejöttünk. Még soha nem találkoztam Bencével, nem is írtunk egymásnak – mondta a döntő után lapunknak Lara, aki 9 hónapja szerelmes, így szó sem lehet kapcsolatról. Mint kiderült, Bence sem ezért emlegette.
– Gáspár Laci tanácsolta nekünk, hogy mondjuk be Lara nevét, mert ő is a tinik kedvence, sokan rajonganak érte. Azt mondta, ha ezt megtesszük, utána nem fog minket cikizni – mondta a fiú.

Ahogy az lenni szokott, az X-Faktor szombati döntője után máris elindultak az összeesküvés-elméletek, a nézők egyből megkérdőjelezték a szavazás tisztaságát. 
Válasz természetesen mindenre van. Ahogy tavaly Gulyás Roland még az élő show-k közben, idén is bármely versenyző jelentkezhetett A Dalba, ezt semmilyen szerződés nem tiltja. Roland ráadásul tavaly nem is nyert.

A végső párbaj előtti extra produkciót még adás elôtt vették fel, Gigi mégsem ült a mentorszékben. A műsorfolyam szerint ekkor öltözött át ő és Puskás Peti is, hogy segítsék a finalistákat. 

– Ugyan jól jött ki a folytonosság szempontjából, hogy nincs ott, de délután még nem lehetett tudni, hogy kik párbajoznak – vélte egy kommentelő. Gigi megmagyarázta, miért nem ült be.

– Többször kellett este ruhát cserélnem, és éppen azért nem ültem bent az extra produkción, mert nem lehetett tudni, hogy később este, élőben kell-e felmennem a fiúkkal és Gabival, mert, ha úgy alakul vele is duetteztem volna, ez pedig két átöltözést jelentett volna. Ha beülök az eredeti ruhámban, pont az lett volna zavaró, hogy egy pillanat múlva már más ruhában vagyok a színpadon. De a jövő is be fogja bizonyítani, hogy jogosan nyertek, hiszen ők biztosan meg fognak maradni ebben a szakmában, sőt, külföldön is megállnák a helyüket – magyarázta Gigi.

Virág és csók Raminak

A döntő után egy hatalmas csokor vörös rózsával jelent meg a sajtó előtt Kiss Rami, amit vőlegényétől, Lékai Mátétól kapott. – Ez volt életem első X-Faktor fináléja, a tavalyi végén már Afrikában voltam a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásán. Máté ezzel a csokorral gratulált nekem és Noénak. A kisfiunk egyébként legalább annyira élvezte a műsort a pocakomban, mint én – mondta Rami, aki azt is elárulta, jövő héten még vezeti a Reggelit, aztán egy időre elköszön a nézőktől.

Alex értelemszerűen azért foglakozott ennyit a fiúkkal, mert mentoruk, ám más is van a háttérben. A jövőben producerükként, dalszerzőjükként és szövegírójukként is szeretne jelen lenni a fiúk életében.

– Sem a Stolen Beat, sem az USNK kezét nem fogom elengedni, a menedzsmentben és a koncertszervezésben is kiveszem a részem. Gulyás Roland tavalyi Eurovíziós versenydalát is én szereztem – mondta Alex.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156556_auto_resized.jpg
origo.hu

Marco Rossi nagy segítséget kapott az Eb-keret összeállításában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27358_resized.jpg?avcount=1713890112
origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153388_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gabnai Csaba, az ország dúsgazdag vállalkozója: "megalapozottan néztek napszámosnak"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156154_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Életveszélyes lett a Városháza homlokzatának felújított része

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154988_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Djokovics és Nadal díjat kapott, Alcaraz mégsem őket méltatta + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27359_resized.jpg?avcount=1713890112
origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713890112
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713890112
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/z3e30O1hGjk-YN5kqi9M1ktXNtosyE6BFUzaxoPwoNk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMzczZjg5M2IxODQ3ODE5NzQ4NTJhYTUwNjFjMDY0.jpg
Sokkoló

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/X9HGxd5zXdsWDU9M06vWuLY1N0bNtVwbUF8Xsp33Sfk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjZDZhODQzYjBkZDQzMzJhNWY2YWQyMDZlYWU5M2Rj.jpg
Választások

Képviselőjelölt lett a megvakított kemecsei édesanya bátyja: ő a település első roma diplomása