Aktuális

VV Fanni tragédiája - DNS-mintát vesznek a vélt gyilkos ügyvédjétől

U. V.

Létrehozva: 2018.03.01.

<p>Három ember DNS-ét fedezték fel azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak. Az egyik a lányé, a másik az előzetesben ülő barátjáé.  De kié lehet a harmadik?</p>

Forrás: police.hu

Elfogadták a rendőrségi felterjesztést, és kizárták VV Fanni gyilkossági ügyéből B. László ügyvédjét, egyben nagybátyját, dr. Brodmann Pétert. A jogászt tanúként faggatják tovább, és DNS-mintát is vesznek tőle.

Ahogy azt a Bors elsőként megírta, a rendőrség pár hete kérelmet nyújtott be az ügyészségre, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert váltsák le, és helyette másik védőt nevezzenek ki. A felterjesztés pedig a napokban sikerrel járt, amit a Bors első kézből, dr. Brodmann Pétertől tud.

Az ügyvéd lapunknak el­mondta: kizárták az ügyből, de leszögezte, az esetnek nincs köze ahhoz, hogy rokoni kapcsolatban áll a gyanúsítottal. Szerinte egész egyszerűen személyes bosszúról van szó.

– Már az elején összetűzésbe kerültem az ügygazda rendőrrel, mert nem hagytam, hogy irányítsa az ügyvédi munkámat. Már akkor megmondta, hogy eltávolít a vé­dő­szerepből – kezdte az előzményeket a Borsnak dr. Brodmann, akit nemcsak, hogy menesztettek a pozíciójából, de tanúként hallgatnak meg. Sőt ennél tovább is mennek a nyomozók.

– DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté és a harmadik után még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié.

A 80 éves nagypapa ugyanis felismerni vélte egy képről, hogy a kötél az övé is lehet. Na most, én azt előre borítékolom, hogy 101 százalék, hogy nem az én vérem lesz rajta – szögezte le az ügyvéd, aki úgy véli, amint a vizsgálat eredménye megvan, visszakerül a védőszerepbe.

De a váratlan fordulat után a másik autó felbukkanása is újabb információt jelent, ugyanis ahogy dr. Brodmanntól megtudtuk, a gépjármű, amiben a kötelet találták, nem a véresen visszaadott kölcsönautó.

– Nem, ez egy másik autó, amibe átkerült a kötél. Ügyfelem eddig is elismerte, hogy ő van a kamerafelvételen, ő teszi be az autóba az alélt lányt, majd ezután ő adja át valahol, valakinek.

Ennyi az ő szerepe – mondta határozottan az ügyvéd, aki azt is elárulta: a nyomozók egy bizonyos V. Erikát sem hagynak figyelmen kívül: a rendőrség jól tudja, hogy köze van az ügy­höz, és nem véletlenül nyomoz nagy erőkkel utána – tette hozzá az ügyvéd.

Az említett V. Erika pedig nem más, mint akiről a Bors is írt korábban. A titokzatos barátnő Fanni életében, akit a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság elsőként – B. László előtt – kihallgatott, akivel a gyanúsított is kapcsolatban állt, és akinek B. László a Fanni eltűnését követő napok­ban igyekezett ügyvédi segítséget kérni.

Kétségtelen, az ügy egyre kacifántosabb, és egyre biztosabb, hogy a rendőrség bűntársat is keres. Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, ahonnan B. László  ájultan vitte el, egy autóba tuszkolva.

Miután a kocsiban véres nyomokat találtak, a rendőrség 99 százalékos bizonyossággal kijelentette: a lány halott. A kocsi a GPS-jelek szerint több száz kilométert mozgott, de az elrejtett holttestet eddig nem találták meg. A Blikk információi szerint  jelenleg a szalkszentmártoni bányatavaknál kutatnak utána, ahonnan csak pár perces az út a régi dunai kompkikötőhöz.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091078_auto_resized.png
origo.hu

Váratlan bejelentés: rengeteg éttermét bezárja a népszerű pizzázó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26444_resized.jpg?avcount=1711635314
origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088594_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem teljesen józanul adott interjút Magyar Péter + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090844_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Feljelentést tettek Varga Judit drámai interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26445_resized.jpg?avcount=1711635314
origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090932_auto_resized.jpg
travelo.hu

Űrfotó - Hazánkban a Balatonról készített elsőként képeket a magyar műhold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711635314
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/HyNg7fMTwOcmysaFuxIGq_lc50m6cYrG6-8FVKJIdcI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM0MmI0Y2EwM2NjMzQyMjA5OGVkMzNhMTA5YjFkOTIy.jpg
Búcsú

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány