Vivien osztálytársa: Ne öljétek meg Bálintot!

Elkeseredetten adják ki dühüket a kegyetlenül meggyilkolt Vivien gyászoló családtagjai és barátai.
Elkeseredetten adják ki dühüket a kegyetlenül meggyilkolt Vivien gyászoló családtagjai és barátai.

M. Vivien gyilkosának közösségi oldalán a gyászoló rokonok és barátok tehetetlen dühükben és bánatukban sorra üzennek a brutális tettesnek. Sokan írnak arról, ha egyszer kijön a börtönből, nagy ívben kerülje el Kakucsot.

Vivien és gyilkosa gyermekkoruk óta ismerték egymást, több közös barátjuk is volt, akik most szintén döbbenetüket fejezték ki K. Bálint Facebook-oldalán.

– Egyszer engedjenek utcára olyan személyek közelségébe, akik szívesen beszélnének veled most pár szót, kíváncsian várom, hogy akkor is lesz-e majd vér a f...odban erősködni... – írta Vivien egykori osztálytársa.

– MEGÖLTED!!!!! Miért? Mert ha a tied nem lehet, akkor nem lehet senki másé? Vagy nem bírod feldolgozni, hogy nem veled van? Ha TE nem bírod feldolgozni akkor vele volt a probléma te retardált féreg??!!!!!! Mivel jobb most neked? Élvezed, hogy több tíz vagy száz embernek okoztál fájdalmat? Élvezed, hogy ha másoknak árthatsz, testileg vagy akár szellemileg???? Hát ők is élvezni fogják, hogyha a kezeik közé fogsz kerülni!!! – fakadt ki a fiú.

Megtalálták Bálint üzeneteit a gyilkosság estéjéről

A fiatalember Facebook-oldalát egy magát HackerGirlnek nevező felhasználó feltörte, állítása szerint a lány haláláért – noha személyesen nem ismerte – bosszúból. – Az üzenetekben találtam a gyilkosságra utaló üzeneteket, amiket K. Bálint körülbelül a gyilkosság estéjén és utána írt, általam meg nem nevezendő hölgynek. A legtöbb üzenet törölt K. Bálint álltal, így valószínűleg nem vagy nem sokat segít majd a nyomozásban, de talán segít majd eljutni a teljes igazsághoz.

Nem célom megszégyeníteni vagy bosszúhadjáratot indítani K. Bálint ellen, a profilt bosszúból törtem fel és azért, hogy ha több nem is tellik tőlem legalább ennyivel hozzájáruljak az igazság kiderítéséhez. Gyilkosok számítsatok Rám! – írta.

A lány volt osztálytársa végül meglepő kérést tett a gyilkos ellen most leküzdhetetlen bosszúvágyat érzőknek. Senki ne menjen el odáig, hogy megöli Bálintot, van sokkal durvább büntetés is:

– Előre szeretnék mindenkit megkérni, aki ennek érdekében bármit tenni fog, ne ölje meg!!! Csak úgy heti kétszer verjék meg annyira, hogy ne keljen fel, de legyen eszméleténél!!!

A gyászoló fiú írt arról is, idén egy osztálytalálkozót szerettek volna összehozni, ahol mindenki ott van, aki csak tud.

– Nem is gondoltunk arra, hogy ilyen korán búcsút kell tőled venni. Egy árva légynek nem tudtál volna ártani. Sokaknak okoztál örömet, sok ember mellett ott voltál és segítettél nekik, ahol amikor és amiben csak tudtál. Isten nyugosztaljon, az angyalok tovább vigyáznak rád, mostantól senki nem bánthat többé... – írta Viviennek.

A család barátai egy emberként állnak Vivien édesanyja mellett. De többen írták, aggódnak a gyászoló asszonyért.