Vivien és Merci a legszexisebb ikerpár – fotók+videó

Szemtelenül fiatalok, elképesztően gyönyörűek, ráadásul kettő is van belőlük. A szombathelyi Kőhalmi Mercédesz és Vivien alighanem az ország legszexisebb ikerpárja.
Szemtelenül fiatalok, elképesztően gyönyörűek, ráadásul kettő is van belőlük. A szombathelyi Kőhalmi Mercédesz és Vivien alighanem az ország legszexisebb ikerpárja.

Döbbenetesen hasonlít egymásra a két tinilány, ami nem is csoda, hiszen egypetéjű ikrek. Vivien az idősebb, két perccel született hamarabb Mercédesznél.

– Bár csak első látásra vagyunk olyanok, mint két tojás, valójában van köztünk azért pár különbség és a stílusunk is teljesen más. Ennek ellenére a mai napig előfordul, hogy összekevernek minket. Valaki bőszen mesél nekem egy történetet, amire emlékeznem kéne, de közben az Vivivel történt. Jókat nevetünk ezen – meséli Merci, aki testvérével együtt szombaton ünnepli 18. születésnapját.

Fiatal koruk ellenére a két szombathelyi iker már komoly modellkarriert tudhat magáénak. A két lány korábban versenyszerűen sportolt, a Haladásban atletizáltak. Tizenhat éves korukban Vivien volt az első, aki egy szépségversenyen elindult, amit rögtön meg is nyert. Ekkor figyeltek fel rájuk, és indultak már közösen egy nemzetközi versenyen Barcelonában.

– Vivien harmadik, én a második helyet szereztem meg. Azt a zsűritől kellene megkérdezni, hogy milyen különbséget láttak kettőnk között, de nagyon szoros volt a verseny – nevet Mercédesz. A lányok karrierje azóta szépen beindult, több felkérést is kaptak, szerepeltek például a híres amerikai rapper Flo Rida egyik klipjében. A forgatás Rómában volt, ahol találkoztak Keita Baldéval, a Lazio focicsapat sztárjával is.

A modell ikrek férfirajongóit azonban ki kell ábrándítanunk: a lányoknak van párjuk, így csupán bókolni lehet nekik, udvarolni nem.

Kőhalmi Mercédesz:

© Fotó: Bolla Gábor

© Fotó: Horváth Petra

Kőhalmi Vivien:

© Fotó: Horváth Petra