Aktuális

Viszkis: A börtönben is lottóztam

Bors

Létrehozva: 2020.02.29.

Sosem lehetett még ennyit nyerni az ötösön – nem csoda, hogy kitört a lottóláz. Az egykori Viszkis rablónak is fáj a foga a pénzre, ahogy akkor is, amikor a rácsok mögül, pótmamája segítségével fogadott.

Forrás: Bors

Papp Gréti: Ösztönösen döntsünk

Számai: 17, 18, 23, 47, 68

A Bors asztrológusa, Papp Gréti a mai na­pot kifejezetten szerencsésnek gondolja szerencsejáték szempontjából is, ám egy fontos dologra felhívná a játékoskedvű olvasóink figyelmét. – Egy Merkúr–Uránusz jótékony együtt­állást látok a mai napra, nagyon szerencsés, ám egy dologra figyeljenek oda: fon­tos, hogy a megérzéseik alapján döntsenek vagy válasszanak számokat. 

Ambrus Attila: Majdnem nyert

Számai: 5, 12, 17, 20, 32

– Nagy lottós vagyok, még a börtönben is játszottam, a pótmamám adta fel mindig a szelvényeimet. Volt többször hármasom, négyesem, és pár tízezer forintokat nyerek időnként. Egyszer a hatos lottón azért nem volt telitalálatom, mert az akkori barátnőm születési dátumára rosszul emlékeztem, és a 9 helyett a 10-et ikszeltem be. Most ez az ötmilliárd is csábító, így a tuti számokat nem mondom meg, inkább öt olyan számot, amivel a kaszinóban sosem nyertem.

Bodrogi gyula: nyert már

Számait titkolja

A Nemzet Színésze meglepődött, amikor megkérdeztük, mit szól a rekordnye­reményhez.

– Nem is tudtam! Nem lottózom rendszeresen, ha véletlenül veszek, akkor is gyakran elfelejtem meg­nézni. Az én saját számaim soha nem jöttek be. Félig-meddig szerencseszámok, de nem árulom el. Hátha most! Ez egy jó lehetőség, nem fogom ki­hagyni! – mondta lelkesen Bodrogi Gyula, a Kossuth-díjas Nemzet Színésze.

Hódi Pamela: Sosem lottóztam

Számai: 26, 27, 36, 42, 82

– Ha vennék lottószelvényt, ak­kor a megérzéseimre hallgatnék, és nem a megszokott születésnap és évfordulókkal kapcsolatos számokat használnám. A nyereményből támogatnám a csa­ládom, megalapoznám a gyerekem jövőjét, egy részét befektetném – mondta a celeb hölgy.

Tilla Attila: Minek játszom?

Számait titkolja

– Folytatom a családi hagyományt, hogy anyám se nyert kettesnél többet, én se. Talán egyszer volt egy hármasom, amikor nagyon gyengén fizetett. Az a fajta lottós va­gyok, aki egy életet végiglottózik az esélytelenek nyugalmával, de nem tudom, minek. Klasszikus lottózó vagyok egyébként, fix – a családhoz köthető – számokkal játszom: szüleim, gyerekek dátumai. Négy mezővel, és mindegyiknek megvan a logikája. Egy viszont biztos, bármennyi pénzem lenne, a tévézést soha nem hagynám abba.

Baji Balázs: Kettesem volt

Számai: mindig más

– Szinte minden héten veszek lottószelvényt, de a baj azzal van, hogy nemritkán elfelejtem bedobni. Szerencse vagy nem, eddig egyszer volt egy kettesem, és az is úgy derült ki, hogy a lottózóban a hölgy mondta, amikor venni akartam egy másik szelvényt, hogy né­hány hete volt egy kettesem. Kedvenc számom egyébként nincs, a spontaneitást kedvelem  – mondta az atléta.

Détári Lajos: Mindig játszom

Számai: 17, 21, 63, 86, 75

– Az lenne az én szerencsém, ha megütném a főnyereményt. Munkanélküli edzőként jól jönne az az öt­milliárd, bár igaz, én már ak­kor is boldog lennék, ha hárommilliárdocskát nyernék. Persze minden héten játszom. És most meg is osztom a számaimat az olvasókkal – mondta a focista.

Erdei Zsolt: A gépre bízom

Számai: 13, a többi gépi

– Iszonyú pénz most a nyeremény, de én még azt is aláírnám, ha nem egyedül zsebelhetném be ezt az összeget. Pár milliárd azért nem ártana, lenne helye a háztartásunkban. Van egy fix számom, a tizenhármas, a többit meg rábízom a gépre. Hát, eddig nem volt velem – panaszkodott az Ökölvívó Szövetség elnöke.

Kamuti Jenő: Én fogok nyerni

Számai: csak a 17 biztos

– Jaj, de jó, hogy szól, mert most lehet, elfelejtettem volna lottót venni. Két találat volt eddig a csúcs, hát nem tett gazdaggá. De azóta minden héten két szelvényt ve­szek, és van egy tuti számom, a ti­zenhetes. Hogy miért ez, ma­gam sem tudom. Ha a jóisten is úgy akarja, akkor a héten én  ütöm meg a főnyereményt – bizakodott a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke.

Korda György: Nem haragudnék

Számai: 13, 24, 47, 55, 70

– Életemben egyszer nyertem már, volt egy kettesem, harminc éve. Az akkor egy vacsorára volt elég. Azóta nem is játszottam, de most, hogy hallom, hogy ilyen nagy nyeremény van, biztosan veszünk egy szelvényt. Jó lenne, ha megnyerné valaki ezt a sok pénzt, és ha én lennék az, nem haragudnék meg.

Mi világgá mennénk!

A szerkesztőségben is eljátszottunk a gondolattal, hogy mit tennénk, ha nyernénk. Kivétel nélkül mindenki az utazást említette. A neten böngészve találtunk is egy világ körüli utat. A hat kontinensen, 59 országot érintő, nyolc napig tartó luxushajóval történő utazás ára egyetlen főre kb. 27 millió forintba kerül. Ha az egész szerkesztőség – mind a 48-an – egyszerre indulnánk útra, akkor is csak 1,3 milliárdot költenénk el az 5,2 milliárdból.

De mennyi az esélyünk?

– Az, hogy kézzel vagy géppel történik-e a húzás, a szombati Luxor-sorsolásnál dől el. Ha az utolsó szám páros, akkor kézi húzás lesz – mondta a Borsnak Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója. Az ötös lottónál a nyerési esély 1:44 millióhoz. Ez az egyik legkisebb a többi lottójátékhoz képest. Ugyanez a 6-os és a Skandináv lottónál 1:8,5 millió, illetve 1:3 millió. – A jogszabályalkotó és ennek megfelelően a Szerencsejáték Zrt. is úgy gondolkodik, hogy a legfontosabb a nyertes védelme és anonimitásának a biztosítása. Ez alól csak akkor lehet kivétel, ha a személyes találkozó során lezajló adategyeztetésnél, a személyes találkozásnál a nyertes írásban hozzájárul az adatainak a kiadásához az ún. nagynyertes-kérdőív kitöltésénél. Az elmúlt években nem fordult elő, hogy hozzájárult volna nyertesünk konkrét személyes adatainak kiadásához. A kérdőívben néhány nyertesünk választ ad személyes motivációira, jövőbeni terveire, játszási szokásaira. Ebben van olyan kérdés is, hogy mit vásárolna először. A legtöbbjük hosszú távú befektetést, utazást, továbbtanulást említ, volt, aki új gépkocsit, más fűnyírót vagy egy üveg bort venne ünneplés gyanánt. A pénzt a kizárólag olyan, a nyertes által megadott számlára vagy számlákra utaljuk, amely az ő nevén van – mondta Bánhegyi Zsófia.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141536_auto_resized.jpg
origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713579920
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141579_auto_resized.png
metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145736_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kész a terv: a Pentagon tüzérséget és légvédelmet készül Ukrajnába küldeni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145716_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141496_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713579920
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140211_auto_resized.jpg
travelo.hu

Mintha idegenek lények lennének - A Kilimandzsáró különleges fái

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713579920
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713579920
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145063_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143582_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy hajszálon múlott: Hosszú Katinka hatalmas lehetőségtől esett el

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IzobYAUPf4-jlaB8z4BCyiO9Gs7AbBaKJk8LCzTy7aw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2MTFlZTQwNmNmZjQ0ZWViNWI3MTI4NDE3MzRiYjEz.jpg
Para

„Olyan volt, mintha jöttek volna utánunk” – rémisztő, mik történtek a magyar szellemkórházban

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/fXZC9zgrIxMs0KQAVMs58EPcxoGV_sf9LI1N5FPAGNo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2YWU1ZTNmNjRjYzRjOTRiN2EwZDI5MDY0YTg3MjVi.jpg
Nemzet

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól