Villámbébi született Alexandráéknál

Többszörösen is emlékezetes marad a múlt hétvége a csapodi Kuriata családnak.
Többszörösen is emlékezetes marad a múlt hétvége a csapodi Kuriata családnak.

Az édesanya, Kuriata Alexandra a harmadik kisbabáját várta, amikor szombaton este tíz óra előtt pár perccel jelentkeztek nála az ötperces fájások. Az apa, Attila azonnal értesítette az orvost, hogy indulnak a kórházba.
Tíz perccel később, már úgy hívta fel a mentőket, hogy a kezei között megszületett a kisfia.

– A hálószobában voltunk, olyan gyorsan történt minden, szinte ösztönösen cselekedtem – mondta el a Kisalföldnek Kuriata Attila, az édesapa.

– Ő lett a harmadik gyerme­kem, így az előjelek nem értek váratlanul. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy ilyen hirtelen történik majd. Amikor ismét beszéltem a mentőkkel, az volt a dolgom, hogy elvágjam a köldökzsinórt. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, s kérdezték: lélegzik-e, szuszog-e. Mindenre igen volt a válasz. Komplikációk sem léptek fel. A család két kisgyermeke, a négy- éves Gábriel, a két és fél esztendôs Hanna a másik szobában izgult a kistestvérért.

– Megszületett a villámbébi – veszi át a szót Alexandra, az anyuka. – Fel sem fogtam, mi történik velem. Kétszer szültem, azt hittem, már nem érhet meglepetés. Filipnek mégis sikerült meglepnie... – mosolyogja el közben magát.

© Fotó: Facebook