Videót posztolt a részeg lány, amiben a nagyapja éppen megerőszakolta

Az nem egyértelmű, hogy a 20 éves lány élőben közvetítette-e vagy kicsivel a történtek után posztolta csak a videót.
Az nem egyértelmű, hogy a 20 éves lány élőben közvetítette-e vagy kicsivel a történtek után posztolta csak a videót.

A 20 éves lány részegen ment haza nagymamájához, ahol annak új férje, a 77 éves James Allen is lakott. Nem sokkal később a lány megosztott egy videót a Snapchaten, amit aztán szerencsére a barátai is láttak, írja a Daily Mail. A felvételen egyértelmű volt, ahogy a magatehetetlen nőt megerőszakolják, mondta a bíróság előtt az Ottawa megyei ügyész, James VanEerten.

A rendőrség hajnali egykor kapott egy bejelentést Texasból, hogy ellenőrizzék az Ohióban élő nőt, mondta el a helyi rendőrség feje, Michael S. Meisler.

A nagyszülők otthonában történt az erőszak

Mikor kiérkezett a járőr a házhoz, még nem volt tudomása a rendőrségnek az erőszakról, így amikor Allen beengedte őket az ajtón, nem láttak semmi különöset a férfin. Meg is mutatta nekik a lányt, aki a szobájában feküdt, jól láthatóan teljesen kiütve, de máskülönben rendben.

A 77 éves férfi felesége részeg unokáját erőszakolta meg © Ottawa Megyei Seriffhivatal

Később a lány barátai újabb bejelentést tettek, ekkor már az erőszakra is felhívták a rendőrök figyelmét, akik hajnali négy előtt nem sokkal ismét kimentek a házhoz. Allen még mindig ott volt, így könnyen elfoghatták. A férfi szerdán megjelent a bíróságon, ahol elmondta, hogy nincs ügyvédje, de tervez egyet fogadni. 1 millió dolláros óvadékot szabtak ki a nagypapára, aki látszólag eddig nem erőltette meg magát, hogy bizonyítsa ártatlanságát.