Videóra vették, ahogy egy zalaegerszegi tanár felpofoz egy diákot

Akkorát csattant a maflás, hogy még mi is felszisszentünk.
Akkorát csattant a maflás, hogy még mi is felszisszentünk.

Nem hajlandó megszólalni a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskola vezetősége, ahol az egyik tanár akkora pofont kevert le egy diáknak, hogy az kis híján leesett a székről. A netre feltöltött videóban hallható, amint a tanár azt mondja: „Nem szólok még egyszer”, ezután odamegy a diákhoz, és megpofozza. Az egyik diák erre felpattan, és indulatosan azt kérdezi a pedagógustól: „Mit csinál?”

Thug tanár

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Posted by Thug Life Hungary on Wednesday, March 9, 2016


Az ügyben rendőrségi vizsgálat is indult. Kerestük az iskolát, hogy megtudjuk, felfüggesztették-e a tanárt a nyomozás idejére, de a vizsgálat lezárásáig nem nyilatkoznak.

Az ügyben a kommentelők is egymásnak estek. Többen előre eltervezett akcióról írnak, szerintük kiprovokálták a diákok a pofont. A tanuló állítólag letolta a nadrágját és a pucér fenekét mutatta a pedagógusnak.

Egy tanárnő arról ír, hogy egy diákja azt mondta neki, hogy b***a sz*t a k**va anyját. Ő is ütött. A fegyelmit meg sem várta, elhagyta a pályát. Később a gyermek anyja azt mondta, jogos volt a pofon, de akkor és ott vért és bosszút akart.