Videóra vette a tini, ahogy a saját apja megerőszakolja

A fiatal lány négy éven keresztül hiába bizonygatta, miket kell átélnie, még az anyja sem hitt neki.
A fiatal lány négy éven keresztül hiába bizonygatta, miket kell átélnie, még az anyja sem hitt neki.

Többszörösen kegyetlen, mit kellett kiállnia egy most 18 éves lánynak Indiában: apja rendszeresen megerőszakolta, anyja és nővére pedig csak nevetett a vádakon. Mindvégig azt hitték: a lány csak kitalálja a történeteket. Most azonban bizonyossá vált: minden igaz volt.

Az észak-indiai Uttar Pradesben élő lány ugyanis nem látott más kiutat a nemi erőszakokból, csak azt, hogy maga szerezzen bizonyítékot az apja ellen. Leállította hát a mobiltelefonját a lakás egy pontjára, és videóra vette a perverz aktust. A képsorokat először anyjának mutatta meg, majd a rendőrséghez fordult.

„Az apám négy éven keresztül rendszeresen megerőszakolt. Sokszor próbáltam beszélni minderről a családomnak, de nem hittek nekem. Nem volt bizonyítékom. Most azonban szereztem, hogy felemelhessem a hangom az apám ellen” - nyilatkozta a lány, aki azt is elárulta, hogy az 53 éves férfi gyakorlatilag minden egyes alkalommal szexre kényszerítette, amikor kettesben maradtak.

A videónak köszönhetően múlt csütörtökön végül letartóztatták a perverz apát, aki beismerte, hogy éveken át zaklatta saját lányát - írja a Daily Mail.

„Megkönnyebbültem, hogy mindez napvilágra került. Boldog vagyok, hogy vége van. Látni akarom, hogy az apám megbűnhődik azért, amit tett velem” - nyilatkozta a tini.