Aktuális

Vért és szenvedést ígér korunk legijesztőbb jóslata

Bors

Létrehozva: 2016.10.30.

A történelem során sokan próbálták már megjövendölni a világ nagy eseményeit, de senki nem látott elôre történéseket akkora pontossággal, mint a kilencven éve elhunyt Nicolaas Pieter Johannes Janse van Rensburg.

Vajon kitör-e a harmadik világháború valaha? Ha igen, akkor melyik fél veszít?

Az 1864-ben, Dél-Afrikában született Siener van Rensburg látnoki képességeit már többen elismerték, mert szerintük pontosan megjövendölt számos nagy történelmi eseményt, pusztítást, vérzivatart. Döbbenetes, de eddig minden bejött, amit megjósolt. Vannak azonban olyan jóslatai is, melyek csak most következnek majd be, mi több, a világot elözönlő beván-dorlók okozzák, és szinte már a nyakunkon van a végzet.

Egyik ilyen elmélete szerint tudniillik hamarosan elérkezik a harmadik világháború. Azt ugyan még nem sikerült megfejteni, hogy a pokol mikor kezdődik, de a látnok eddigi jóslatai alapján a fentiek okkal és joggal vészjóslóak.

Eddig minden megvalósult

Az 1926-ban elhunyt, Nico-laasként anyakönyvezett férfi jóslatai miatt kapta a Siener nevet (a szó látnokot jelent). Sok dolgot jövendölt meg a rajongói szerint, melyek később valóban megtörténtek. Jóval a kitörése előtt leírta például azt, hogy elkezdődik az első világháború. Németország vereségét is előrevetítette, de a harmadik világháborúról szintén említést tett. Jóslatai közé tartozik a spanyolnáthajárvány is, amely több áldozatot követelt, mint az első világháború! Ő volt az első, aki megjövendölte a kommunizmus felbukkanását Oroszországban, de afrikai országok, India és Írország függetlenedését is. Van Rensburg a második világháború következményeként Németország kettészakadását, az ENSZ megalakulását is megjósolta, illetve hogy az AIDS megjelenésével elsősorban a Föld színes bőrű lakosai lesznek nagy számban áldozatok. Szót ejt a csernobili katasztrófáról, az Öböl-háborúról, illetve Diana hercegnő haláláról. Ezek a nagy jelentőséggel bíró jóslatai voltak azok, amelyek pontosan beigazolódtak.

Tavasszal kezdődik a rettenet

Térjünk azonban a jelenre. Rensburg kimondta, hogy a muzulmán vallás közvetetten Európában nagy problémákat okoz majd. Az Európai Parlamentben egy nagy konfliktus lesz, amely lázadásokat generál. Ezt pedig az Európába történô bevándorlás szítja. Emiatt aggasztó, hogy a harmadik világháborút is megemlítette, ami szerinte a közeljövőben válik valósággá.

„Egy igazi lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. Ez robbantja ki a harmadik világégést az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország főszereplésével” – áll a napjaink nyelvezetére lefordított jóslatban. A harmadik világháború a jövendölés szerint tavasszal tör ki. Azt azonban még senkinek nem sikerült megfejteni, hogy melyik év tavaszán következik majd be. Ám ez a háború rengeteg halottat követel, és nagyfokú rombolást, pusztítást okoz.

Megmondta, ki nyeri a háborút

A háború első felében Oroszország viszonylag könnyedén legyőzi az Egyesült Államokat és Angliát. Eljut egészen Spanyolország határáig. Oroszország terjeszkedését a jós Európa gazdasági gyengélkedésével magyarázza. Anglia szövetségeseit elárulja, majd átáll Oroszország oldalára. Mindeközben Izrael és Szíria között pusztító háború dúl. Ebben a harcban atombombát is bevetnek majd. A segítség Európán keresztül érkezik, Németország részéről kerek és lapos repülőgépek segítségével és lassan így győzik le Oroszországot. Kelet-Európa ennek ellenére még hosszú ideig újfent orosz bakancsoktól lesz majd hangos. Németország belekezd Anglia bombázásába. Az angol nyelv visszaszorul az oktatásban, a politikai életben és az üzleti világban is.

Félelmetes új világrend

Rensburg Kínáról is szót ejt, amely nagy gazdasági hatalommá válik, és arra törekszik majd, hogy hidegháborút folytasson az Amerikai Egyesült Államokkal. Céljuk az, hogy kiszorítsák a különféle piacokról az USA-t. Ezt a háborút Németország nyeri meg. Vezére egy különös ember lesz, aki az egész világ vezetőjévé válik. Rensburg egy kancellár asszonyról beszél, aki remek gazdasági pozícióba helyezi Németországot, és őt egy erős és meglehetősen intelligens férfi követi. A harmadik világháború után átértékelődnek és átrajzolódnak a határok, új befolyási övezetek alakulnak ki. A világ elsődleges gazdasági nagyhatalma Kína lesz. Az Egyesült Államok elveszti befolyását a világ felett. Ebből a helyzetből elsősorban az arab világ jut előnyökhöz, csőstül jönnek azonban más vészek is. Emellett óriási gazdasági problémákat szintén meg kell oldani. Innentől kezdve változik meg alapjaiban a világrend, nyugodtan mondhatnánk azt is, hogy ekkor épül fel az új.

Talán nem valósul meg

Ennek a fantazmagorikus forgatókönyvnek egyelőre természetesen nincs semmilyen valóságalapja, csak remélni lehet, hogy nem is lesz. Ám ettől még Siener van Rensburg valós személy volt és jóslatai hihetetlen pontossággal bekövetkeztek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135836_auto_resized.jpg
origo.hu

Ukrajna beismerte: elkerülhetetlen a totális összeomlás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27115_resized.jpg?avcount=1713292810
origo.hu

Kizuhant a kórház harmadik emeletéről egy beteg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132628_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Enikő döntést hozott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131976_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosok állását találták el Szlavjanszkban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134369_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Laktató krumplis-kolbászos pite: Martha Stewart receptjét ki kell próbálnod!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27127_resized.jpg?avcount=1713292810
origo.hu

Váratlan bejelentést tett Amerika, Ukrajna nem fog örülni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135600_auto_resized.jpg
travelo.hu

Félmilliós madár pihent meg a Hortobágyon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135555_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/FtBFJc8Dms7mbbCoDWlvvoqmcWMj_63I81iJBWhHEUE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I2NzM1YWFhNmFiZTQ3MjI4ZWUzNDM3N2U1YWRhOWEw.jpg
Tragédia

"Csendre és nyugalomra van szükségünk" - Szívszaggató posztban búcsúzott családja a ráckeresztúri repülőbaleset pilótájától

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vBuKAJglqrtYE5JKhUXNdqvy-IDY6mGzEVuRlQ-w1SM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWExOTUyZTM4NTQ0YmM5YThhMzIzYmM2MDk3MjAy.jpg
Botrány

Magyar Péter tüntetését a guruló dollárbotrány egyik cége szervezte