Végighallgatta csodaszép lánya haláltusáját az apa

„Apa, fáj a fejem”. Ezek voltak annak a 25 éves lánynak az utolsó szavai, akit egy eltévedt golyó talált el a napokban. A lány telefonon beszélt apjával, miközben lövés érte.
„Apa, fáj a fejem”. Ezek voltak annak a 25 éves lánynak az utolsó szavai, akit egy eltévedt golyó talált el a napokban. A lány telefonon beszélt apjával, miközben lövés érte.

Úgy hallgatta végig lánya utolsó pillanatait egy chicagói férfi, hogy fogalma sem volt róla. A 25 éves Aaren O'Connor éppen autójában ült és édesapjával beszélgetett, amikor hirtelen egy utcai lövöldözés kezdődött a közvetlen közelében és egy eltévedt golyó a lányt is eltalálta. Aarent nem sokkal később szerelme, Carlos eszméletlen állapotban találta meg a házuk előtt a kocsijában, és már a kórházban sem tudtak segíteni súlyos lőtt sérülésén.

– Akkor még nem tudtam, hogy éppen utoljára beszélgetek a kislányommal. Furcsa zajt hallottam, aztán azt hajtogatta, hogy Apa, nagyon fáj a fejem, majd megszakadt a vonal. Aaren egy csodálatos fiatal lány volt, óriási űrt hagy maga után. És hogy ilyen értelmetlenül kellett elveszítenünk őt... – mondta a megtört apa a CBS Chicagónak.

Aaren egy évvel ezelőtt költözött San Diegóból Chicagoba, hogy közelebb lehessen párjához, aki egy új állást kapott a városban. Az apa nagyon ellenezte lánya költözését, mivel félt, hogy a sok fegyveres bűncselekmény miatt veszélybe kerülhet. Neki lett igaza...

A tragikusan elhunyt lány szerveit felajánlották, a GoFundMe nevű adománygyűjtő oldalon pedig gyűjtést indítottak, elsősorban azért, hogy Aaren O'Connor nevére alapítványt hozzanak létre, ami segít megvédeni a fiatalokat az erőszakos amerikai nagyvárosban.

© Fotó: CBS Chicago

– Azért kellett meghalnia, mert rosszkor volt rossz helyen. Hány ilyen esetnek kell még történnie, hogy valaki észrevegye, nagy a baj? – írják az oldalon, ahol eddig a tervezett 50 ezer dollárból (13,8 millió forint) már 27 ezret (7,4 millió forint) összegyűjtöttek.