Undorító pornókat találtak a lóimádó edző gépén

Egy díjlovaglóedzőnél természetes, hogy imádja a lovakat. De van, akinél a vonzódás túlmegy az egészséges mértéken.
Egy díjlovaglóedzőnél természetes, hogy imádja a lovakat. De van, akinél a vonzódás túlmegy az egészséges mértéken.

Lovas pornóval bukott le egy neves edző, aki díjlovagló olimpikonokat is felkészített, például az olasz Vittoria Panizzont. A 37 éves, brit Liam Fisher számítógépén bizarr, szodomita képek gyűjteményét találta a rendőrség, amikor házkutatást tartott vidéki, cotswoldsi ingatlanán – jelentette az angol média. Több mint kétszáz felvételről van szó, amelyeken nők és férfiak lovakkal szexelnek.

És ez még semmi, a férfi ugyanis pedofil hajlamú is. Lefoglaltak a gépén 182 gyerekpornográf fotót, illetve videót is, ezeken a szereplők főként fiúk, a legidősebbek is csak 16 évesek, a legfiatalabbak még kisgyerekkorban vannak.

© © Wikipédia / rendőrség

De még mindig nincs vége a bűnlajstromának: legutóbb megpróbált az interneten felbujtani egy másik férfit, hogy élje ki szexuális vágyait egy nyolcéves sráccal – szerencsére sikertelenül. A rendőrség pont ezen a szálon figyelt fel Fisher perverzkedésére, miután őrizetbe vették azt a bizonyos illetőt, akit Skype-on ösztökélt pedofil tettekre az edző. Amikor kattant a bilincs a kezén, csak annyit mondott: „Az életemnek vége.”

A bíróságon 17 szexuális bűncselekményben mondták ki bűnösnek, ezért két év öt hónap börtönt kapott. „Fisher úr egy intelligens és érzékeny férfi. Mérhetetlenül szégyelli magát, hogy ilyen helyzetbe hozta magát. Tudja, hogy nincs bocsánat a viselkedéséért” – nyilatkozta az ítélet után az ügyvédje.