Aktuális

Újra együtt Kasza Tibi és Lajtai Kati

uv

Létrehozva: 2015.12.24.

Kasza Tibi élete legnagyobb koncertjén van túl, amire hónapokon át készült. A különleges alkalomra az egykori Crystal zenekar is összeállt, és a poéngyáros énekes sok év kihagyás után együtt énekelt egykori szerelmével.

Egy gyufaszálat sem lehetett leejteni a Kongresszusi Központban, ahol több mint kétezer ember gyűlt össze kedd este, hogy az énekessel búcsúztassák az idei évet. Az est alaphangulatát DJ Dominique biztosította, aki a koncert előtt másodpercek alatt felpörgette a székekben ülő tömeget retro dallamokkal, majd éles váltással a Magyar Virtuózok Kamarazenekar követte Várkonyi Attilát a színpadon, és az est főszereplője, Kasza Tibi is megérkezett.

A show nem szerénykedett sem dallamokban, sem humorban, de meglepetésekben és nagy pillanatokban sem. Tibi első vendége a rising staros Singh Viki volt, akivel Celine Dion és Andrea Bocelli duettjét adták elő, ami a leglélekemelőbb előadás volt az est folyamán. Persze a rögtönzött Kasza-show sem maradhatott el: Tibi egész este ontotta a poénokat. Nagy volt a meglepetés, amikor színre lépett Csepregi Éva és közös duettel, majd LGT-slágerekkel robbantotta föl a színpadot. Majd a legnagyobb meglepetést az egykori Crystal együttes okozta, akik sok év után újra színpadra álltak, és nosztalgikus hangulatba repítették a rajongókat.

– Az elmúlt négy-öt hónap munkája van ebben az estében. Katartikus élmény volt. Maximalista vagyok, és remélem, a közönség azt kapta, amit várt. Volt benne zene, humor – összegezte a Borsnak koncert után az estét Tibi, aki bevallotta: hiányzik neki egykori csapata, a Crystal, de ez a fellépés csak egyszeri alkalom volt.

Az egykori szerelmespár, Lajtai Kati és Tibi a szakításuk óta jó kapcsolatot ápolnak, de már hosszú évek óta nem dolgoztak együtt. A Crystal legtöbb száma érzelmes és szerelmes nóta, ami abban az időben íródott, amikor ők egy párt alkottak, de ez most egyiküket sem kavarta fel.

– Annyira régen volt, hogy mi egy pár voltunk, már a zenekar idején átrendeződtek a dolgok, és volt mindkettőnknek más. Már a második lemez idején sem voltunk együtt Tibivel, és így ez a vonal nem tapadt úgy össze már a zenekarral. Nem járunk hetente össze, de jó kapcsolatban vagyunk azóta is, és nagy izgalommal készültünk erre a fellépésre – mondta Kati a Borsnak, akinek jelenléte Tibi jelenlegi párját, Andit sem zavarta, mi több, a fináléban az All I want for Chritmas is you című nótát a sztárfellépők, Tibi, Kati és Andi mind együtt adták elő.

– Nagyon szép nyolcéves kapcsolatunk volt Katival, csak szép emlékeim vannak, de mára olyan, mint amikor két barát találkozik. Kati és a jelenlegi párom között nekem volt egy öt- és egy hároméves kapcsolatom is, szóval annyi idő eltelt, mire Andi jött, hogy minimális kellemetlenség sincs abból, hogy a volt párom és a jelenlegi is itt van – mondta a Borsnak Tibi, aki édes gesztusnak szánta, hogy barátnője, Andi is megmutassa az egyébként eddig jól titkolt tehetségét.

– Manót mindenki elfogadta és szereti mellettem. Nem tanult sehol énekelni, csak otthon a fürdőszobában szokott danolászni, és kedves gesztusnak szántuk, hogy ő kezdi el ezt a karácsonyi nótát.

A közönség értékelte a gesztust és a „Kasza-társulat” egész estés show-ját, kétezren ünnepelték őket.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157397_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai végjáték a Magyar Kupa elődöntőjében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713935111
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153644_auto_resized.jpg
vg.hu

Drága, nem halad és a környezetvédelmi haszna is megkérdőjelezhető – páros lábbal szálltak bele az e-autózásba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713935111
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153508_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Tegyél szivacsot a hűtőbe – meglepő hatással lesz a pénztárcádra!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713935111
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713935111
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3tolaPf9y2DgA3F6T88NbB2V56RzGKfQtmxxELoDx5k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2YWQ4OWExMTUxNDQwZTQ5ZGY1ZWRiMzZhZTQ2ZTlh.jpg
Baleset

Hátborzongató baleset történt az éjszaka: kettészakadt egy Mercedes Szegeden - Fotó!

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/S-Xof8J-ele3PmKh94y3uwJQll5dPY69Jn-M9SHcDP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U2ZWIxZWRjOWRlMTRhNTZiNWVkYWMyMTJkYzJkYTZk.jpg
Borzasztó

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket