Aktuális

Újabb nő vádolja zaklatással a DK szóvivőjét

Bors

Létrehozva: 2019.12.19.

Ki gondolná, hogy ilyen nagy természetű Gréczy Zsolt? A korábbi esetek után most egy ismeretlen nő fordult a nyilvánossághoz azzal, hogy zaklatta őt a DK szóvivője. Írásához olyan képeket is mellékelt, amelyeken a politikus alsógatyában látható.

Lassan nyitott könyv lesz Gréczy Zsolt szerelmi élete. Nemrégiben az ismert zenész, Zsoldos Dedy ostorozta nyílt levélben a DK szóvivőjét, mert állítása szerint évek óta üzenget a párjának, majd Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti szakértője tárta a nyilvánosság elé, hogy sms-ben és személyesen is bepróbálko­zott nála Gréczy.

Mindez semmi ahhoz képest, ami szerdán napvilágra került. Egy ismeretlen nő szexuális zaklatással vádolta meg a politikust, és bizonyítékként tőle kapott intim fotókat is eljuttatott több szerkesztőségbe. Ezeken alsógatyában szelfizik a Gyurcsány Ferenc jobbke­zének tartott politikus, sőt az egyik fotón egy meztelen férfipopó is látható.

Az ismeretlen hölgy folytatást is ígért, de nem fedte fel kilétét. Egyelőre annyit tudhatunk róla, amit magáról írt.

„Erős és szerintem csinos nő vagyok, tudom, hogy mikor, mit és miért csinálok. Nem vagyok álszent, szeretem, ha szeretnek, ha kedve­sek velem, és én is imádom, ha tudok adni valamit.

A bók, a férfiak közeledése, az, hogy érzem és látom, hogy valami belül megfogta őket” – írta a hölgy, akinek azonban Gréczy udvarlása, nyomulása egyáltalán nem jött be, elszakadt nála a cérna. Így fa­kadt ki:

Nem akarlak látni, nem akarom az írásaidat olvasni, nem akarom tudni, hogy mit fantáziálsz rólam, nem akarom többé a nemi szervedet nézni, nem akarom!!! Ha beteg vagy, akkor gyógyíttasd ki magad, vagy kezdjél azt a tudatoddal, amit szeretnél, csak engem, minket, akik nem vevők erre, hagyjál bé­kén!!!

 A hölgy levele alapján kibontakozó történet szerint egy székesfehérvári gyermeknapi rendezvényen találkozott a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével, aki odament hozzá és a barátnőjéhez, majd a csevegés után elkérte a telefonos elérhetőségét.

A legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést – írta a nő, aki visszautasította a kérést, mondván, keresse meg inkább személyesen. Gréczy néhány nappal ké­sőbb bejelölte Facebookon, a visszaigazolás után pedig levelet is írt neki. 

Este egyből írt az említett férfi. Kérdezte, hogy vagyok, van-e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék-e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem… – zárul az ismeretlen nő levele, aki holnapra folytatást ígér. Vajon mi fog még kiderülni a DK Casanovájáról? 

Más hölgyeknél is bepróbálkozott

A Bors írta meg december elején, hogy Zsoldos Dedy, a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa háborgó hangú nyílt levélben ostorozta Gréczy Zsoltot, aki többek között szívecskés üzenetekkel próbálkozott be párjánál, akivel évek óta együtt él.

A zenész egy bibliai idézettel emlékezteti Gréczyt, hogy bűn megkívánni felebarátja feleségét. Ám Gréczy valószínűleg nem ismeri a tízparancsolatot, mert évek óta írogat, üzenget párjának, Zsófiának, holott jól tudja, hogy foglalt a szíve.

Emlékezteti a tolakodó politikust, hogy 2016 májusában és 2017 februárjában már tisztázták, hogy a csinos pszichológusnő nem az ő „babája” – ahogy Gréczy nevezte.

Pár nappal később a 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti szakértője lépett a nyilvánosság elé azzal, hogy az utóbbi hetekben zaklatja őt az 55 éves Gréczy Zsolt. Ilyen üzeneteket küldött neki:  „Kukucs, ne rettegj már!”, „Ne szabódj már, kellemes lesz!”, „Errefelé laksz?”, „Nyugi, azért, mert én nem vagyok független, azért még beszélhetsz velem!”

Bántó volt a fiatal nő számára, hogy Gréczy állandóan nézte őt a parlamentben, a folyosón pedig „körözött” körülötte, máskor bevásárlás közben zavarta.

Mindent tagad Gréczy Zsolt

A rólam összehordott történet szemenszedett hazugság, aljas rágalom, ezt bizonyítani fogjuk. Ami a fényképeket illeti, mivel büntetőfeljelentést teszünk, ennek elemzésére a büntetőeljárás során fogunk visszatérni – nyilatkozta a DK szóvivője a Blikknek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091077_auto_resized.png
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711668312
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079061_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tolvai Reni lufikkal jelentette be, özönlenek a jókívánságok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086128_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088721_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083766_auto_resized.jpg
vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090995_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711668312
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090122_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Annyit nyert a lottón, amiből élete végéig hetente vehet magának egy Lamborghinit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/exuIu_AbRG4eF0Q92vXzfxtL7aSxQ846EekyWfb8AfM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjZjZhNTEwNTUxODRiNDJhYmFiMGQ2MDY1NzMzMmIy.jpg
tragédia

"Az apja rögtön a vízbe ugrott, én hívtam a mentőket" - Megszólaltak a Kecskeméten vízbe fulladt Andorka szülei