Úgy megverték a szexrabszolgát, hogy a strici sem hitte el, hogy életben maradt - 18+ fotók

Egy osztrák aktivista osztotta meg egy védencének a történetét, Norbert Ceipek mentette meg azt a 20 éves bolgár nőt, akit hónapokon át szexrabszolgaként tartottak. A férfi képein jól látszik, hogy a szerencsétlen nőt fizikailag súlyosan bántalmazták, kínozták, testén hegek, sebek, vágások, forradások és öltések láthatók.

Ceipek elmondása szerint a meg nem nevezett fiatal lányt egy férfi előbb elcsábította, majd azzal vitte Hollandiába, hogy együtt új életet kezdenek. Azonban a gyanútlan lány nem sokkal megérkezése után egy szintén bolgár nővel és két nigériaival együtt az utcán találta magát. Nyolc hónapig kellett árulnia a testét, ez idő alatt szörnyűségek sorozatát élte át, testi és lelki szempontból is megnyomorították.

Horrific injuries of girl betrayed by man who promised love but sold her for sex

A woman was mutilated by criminals and forced into prostitution after being duped by a man who 'promised her all his love'. Aid worker Norbert Ceipek has shared images of the woman and her injuries after opening a centre to help victims of human trafficking in Bulgaria.

„Az egyik hazalátogatása során igyekezett megszökni, társának sikerült, de őt elkapták, és kegyetlen példát statuáltak rajta. A futtatója annyira megverte, hogy majdnem belehalt” - mondta Ceipek.

A nőt egy kórház előtt kidobták egy autóból, az emberkereskedőket pedig elkapták, ám a férfiak nem is elsősorban azon csodálkoztak, hogy letartóztatták őket, sokkal inkább azon, hogy a nő életben maradt.

Liebe Freunde ! Ich wende mich heute noch einmal an euch, denn ich brauche dringend eure Hilfe ! Wie viele von euch...

Közzétette: Norbert Ceipek – 2017. szeptember 14.

„Még több műtétre lenne szüksége, nincs olyan része a testének, amely ne szorulna valamilyen beavatkozásra” - mondta Ceipek, aki az öthetes kórházi ápolást követően a saját maga által alapított egészségügyi központba vitte a 20 éves nőt.

A jótevő többek között azért osztotta meg a történetet, mert a nő jelentős orvosi számláit az általa alapított alapítvány sem tudta fedezni, ezért idegenek segítségére számít.