Tragédia: halálba ugrott a szombathelyi exsportoló

Kiugrott egy panelház kilencedik emeletéről egy korábbi BMX-es sportoló Szombathelyen. A 35 éves M. Tamás szörnyethalt. 
Kiugrott egy panelház kilencedik emeletéről egy korábbi BMX-es sportoló Szombathelyen. A 35 éves M. Tamás szörnyethalt. 

Szinte egész Szombathely egy rejtélyes öngyilkosságról beszél. A helyi lapok korábban már beszámoltak róla, hogy február 4-én a délutáni órákban egy 30–35 év körüli férfi egy Rohonci úti tízemeletes panelház kilencedik emeletéről vetette magát a mélybe. A lépcsőházból ugró férfi az ablakot is kitörte, majd kimászott. A szűk nyíláson véletlenül nem lehet kiesni, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget. A nyugat.hu arról írt: egy korábbi BMX-es sportoló volt az áldozat.

A Bors megtudta, hogy a szóban forgó férfi a 35 éves M. Tamás, akit mindenki csak Tomikának hívott. A kilencvenes években versenyzett, az évtized végén hagyott fel vele.

– Pár éve volt egy komolyabb autóbalesete is, maradandó egészségkárosodást is szenvedett, sántított és furcsán tartotta a kezét – mesélte egy helyi informátorunk.

© Fotó: Nyugat.hu

Tamás közösségi oldaláról kiderül: a baleset még 2011-ben történt. A korábbi BMX-es a hátsó ülésen aludt, mikor nagy sebességnél defektet kaptak az M1-es autópályán. Az autó vezetője, Tamás barátja elhunyt.

Talán ez a súlyos baleset is hozzájárult ahhoz, hogy az egykor szép reményű fiatal sportoló nem találta a helyét a világban, miután felhagyott a versenyzéssel. Decemberben a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult Tamásékhoz, ahol édesapjával és nagymamájával élt. A férfi elbarikádozta magát és a családját fenyegette. A dráma órákig elhúzódott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a +36-1/116-123-as ingyenes, lelkielsősegély-számot!