Tragédia: golyóval a fejében találták meg az eltűnt családanyát

A 31 éves asszony két héttel ezelőtt tűnt el nyom nélkül. Holttestét egy elhagyatott raktárépületben találták meg.
A 31 éves asszony két héttel ezelőtt tűnt el nyom nélkül. Holttestét egy elhagyatott raktárépületben találták meg.

A 31 éves Jennifer Hicks február 9-én még bement munkahelyére a Kentucky állambeli Murrayben található egyik pénzintézetbe, ám haza már soha nem tért. Most a Huffington Post rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a nő holttestét megtalálták egy elhagyatott raktárépületben. Az első információk szerint halálát egyetlen lőtt seb okozta, és minden valószínűség szerint a saját magát lőtte fejbe még aznap, amikor eltűnt. A lőfegyvert is megtalálták teste mellett.

– Egyelőre minden jel arra mutat, hogy öngyilkosságot követett el. A holttestre egy autóban bukkantak rá, ami egy nem használt raktárépületben parkolt. – mondta Rick Harris Calloway megyei halottkém az amerikai lapnak.

Hickset nagy erőkkel keresték már az eltűnése utáni napokban, de senki sem tudta, merre lehet. Kollégáinak azt mondta február 9-én, hogy elmegy 8 éves kislányához, ám az ebédideje lejárta után nem tért vissza. A WPSD viszont azt állítja, a nő jelentős mennyiségű pénzt lopott el a munkahelyéül szolgáló pénzintézetből. Állítólag több mint 10 ezer dollárral (2,8 millió forint) lépett le. A nő volt férje, Erik Hicks is kétségbeesetten próbálta megtalálni az asszonyt, éppen ezért a halálhíre teljesen lesújtotta.

Lake Chem would like to extend their deepest sympathies to the family and friends of Jennifer Hicks! She was loved by all and will be greatly missed!

Posted by Lake Chem Community Federal Credit Union on Friday, February 26, 2016


– Nem volt semmi nyom, semmi, amin el lehetett volna indulni. Éreztem, hogy valami nagyon nagy baj történt. A válásunk óta nem is nagyon találkoztunk, de a lányunkat ugyanúgy közösen nevelgettük. Nagyszerű anyuka volt, imádta a gyerekünket, és a a barátait. Nagyon nehéz lesz egy kisgyermeknek elmagyarázni, hogy mi történt. – idézi az exférjet a Huffington Post.

© Fotó: Twitter

A nyomozóhatóságok egyelőre gyanúsan hallgatnak arról, hogy Hicks valóban lopott-e pénzt munkahelyéről vagy sem, ebben az ügyben később ígértek tájékoztatást.