Több tucatszor szexelt lánya barátjával a tanárnő - videó

A tini szülei buktatták le a kéjenc tanárnőt, miután 14 éves gyereküknél óvszert és mocskos Instagram üzeneteket találtak.
A tini szülei buktatták le a kéjenc tanárnőt, miután 14 éves gyereküknél óvszert és mocskos Instagram üzeneteket találtak.

A 35 éves floridai tanárnő gyereke egy barátjára vetett szemet, és legalább két tucatszor lefeküdt vele. Sara Moore-t a fiúk aggódó szülei buktatták le, miután a rendőrségen bejelentést tettek, mert gyerekük Instagram oldalán perverz üzeneteket, szobájában pedig rengeteg óvszert fedeztek fel.

© Fotó: Google Maps Street View

A 14 éves kamasz a tanárnő lányának iskolatársa, aki vallomásában elmondta, hogy legalább két tucatszor lefeküdt Moore-ral a nő autójának hátsó ülésén egy benzinkút parkolójában, valamint a gyereke ágyában. A fiú az Instagram oldalán üzent szerelmének:

– Nem az anyámnak akarlak, akarlak téged. Egyszerűen csak veled akarok lenni.

Miután a fiú szülei rájöttek, hogy mi folyik körülöttük és ezzel szembesítették a gyereküket is, a srác könnyek között azt mondta, hogy nem akarta tönkretenni a tanárnő életét, és nem a nő hibája volt. Moore azt mondta a diákról, hogy úgy tekintett rá, mintha saját adoptál gyermeke lenne. A rendőrök ezután emberi testnedveket találtak autójában, de a nő elutasította a DNS vizsgálatot. Moore édasanyja lánya védelmére kelt:

– Ártatlanként kell tekinteni rá, amíg nincs bebizonyítva a bűnössége. Sara egy kedves, szeretnivaló ember. Kérdezzenek meg bárkit, aki ismeri, mindenki ezt mondaná róla.

© St. Cloud rendőrségi felvétel

Az Osceola megyei iskolában dolgozó nőt kirúgták, majd letartóztatták szexuális visszaéléssel vádjával, számolt be a New York Daily News.