Tévedésből tapizta le a kilencévest a hotel lakója?

A férfi állítja, nem az ő hibája volt az ominózus eset, hanem az ideiglenes otthonául szolgáló szálloda hibázott. Perre megy.
A férfi állítja, nem az ő hibája volt az ominózus eset, hanem az ideiglenes otthonául szolgáló szálloda hibázott. Perre megy.

A St. Louis-i Ritz Carlton hotel egyik vendégét még 2015 nyarán kapták rajta, amint egy kilencéves kislányt fogdos szállodai szobájában. Daniel Hughes azonban állítja, hatalmas félreértés történt és ő nem szexuális ragadozó.

A férfi ugyanis azt hitte, hogy amellé a nő mellé feküdt be, akit néhány órával korábban a szálloda lobbijában ismert meg, és a hotel személyzete miatt azóta gyakorlatilag tönkrement az élete. Hughes üzleti útja során korábban a 1619-es szobában lakott, ám később áthelyezték a Ritz 811-es szobájába. Az adminisztráció során azonban hiba történt, és a férfi a 1611-es szobába próbált bejutni, sikertelenül. A tévedést jelezte is a recepción, ott azonban nem ellenőrizték személyazonosságát, és zokszó nélkül odaadták neki a 1611-es kulcsát. Ahol éppen a kilencéves kislány feküdt egyedül az ágyban.

A férfit tisztázták a molesztálás vádja alól, ám a történtek miatt elvesztette jól fizető állását, ezért beperelte a Ritz-Carltont, amiért a rossz kulcs kiadásával ilyen kellemetlen helyzetbe hozták. Keresete nem lesz kis összegű, ugyanis az állás, ahonnan kirúgták évi 1 millió dollár (281 millió forint) hiányt okozott kasszájában.