Terhes volt a barátnője, de attól még felgyújtotta

A baba koraszülött lett, de legalább sértetlenül megúszta a szörnyűséget.
A baba koraszülött lett, de legalább sértetlenül megúszta a szörnyűséget.

Gyalázatosan levizsgázott konfliktuskezelésből egy dél-itáliai férfi. A 40 éves olasz összeveszett valamin a nála két esztendővel fiatalabb élettársával, és borzasztó tettre szánta el magát: leöntötte valamilyen tűzveszélyes folyadékkal, és felgyújtotta.

És ezzel nem csak a nő életét veszélyeztette, az ugyanis várandós volt. Miután az anyával beszáguldott a mentő a kórházba, császármetszéssel világra is segítették a kislányát, aki így koraszülöttként érkezett, de egészséges, nem szenvedett károsodást. A nő azonban, aki a nyolcadik hónapban volt, nagyon súlyos állapotban van, élet és halál között lebeg.

© © Facebook

A szörnyűségnek egyébként szemtanúja volt egy járókelő, ő sietett az áldozat segítségére és hívta a mentőket. A baba minden bizonnyal neki köszönheti az életét, és ha felnő, inkább őt tekintheti majd apjának, mint az igazit, aki őt és édesanyját is meg akarta ölni.

Cselekedete után amúgy a tettes autóval próbált meglépni, de balesetet okozott. Könnyű sérüléseket szenvedett, a rendőrség őrizetbe vette, és beismerő vallomást tett.