Tényleg Túró Rudit vett 2,7 milliójából a lebénult fiú

Győri Gábor néhány hete az internetet tett közzé egy felhívást.
Győri Gábor néhány hete az internetet tett közzé egy felhívást.

Kolbász, Túró Rudi, sör. Ennél jobb vacsi nem is kell. Az első nagyobb ajándék magamnak – írta ki a Facebook­jára Győri Gábor. A 32 éves mozgássérült fiatalember néhány hete tett felhívást: a zenész Sickratman példáját követve ő is az interneten koldult.

– Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ciki, de egy jelentős művész példáján felbuzdulva gondoltam, megpróbálom én is – írta akkor. Gábor egy vidéki mozgássérültotthonból szeretett volna elköltözni. Gábor számlájára az ismeretlen jótevőknek köszönhetően 2,7 millió forint landolt. Egyelőre csínján bánik a pénzzel a nyaktól lefelé teljesen béna fiatalember. A fenti, fény­űzőnek igazán nem mondható ünnepi vacsorával is két hetet várt. Korábban, miután kifizette az otthont, havi tízezer forintja maradt csupán.

– Most úgy tűnik, el tudok költözni Csobánkára. A másik álmom, hogy eljuthassak Michelisz Norbi áprilisi hungaroringi futamára. Pénzem van a jegyre, de kellene két segítő – sóhajt Gábor, aki ha már kapott, adna is: a fél kézzel védô kapusnak, Oláh Csabának küldene valamit, ha elfogadja.