Telefonon hallgatta végig felesége haláltusáját

Minden bizonnyal egész hátralévő életére beleégett a telefonhívás a férfi emlékezetébe.

Minden bizonnyal egész hátralévő életére beleégett a telefonhívás a férfi emlékezetébe.

Elképzelni is nehéz, milyen tehetetlennek érezte magát az a férfi, akinek telefonon keresztül kellett végighallgatnia, hogy egy 14 éves betörő végez a feleségével. Az asszony kedden nem sokkal éjfél után épp phoenixi otthonuk udvarába ment ki, hogy az ott felállított lakóautóban segítsen valamit 18 éves lányának, amikor a fegyveres megjelent.

TerriLynne Collins, miközben elindult a lakóautó felé, felhívta férjét, Ernestet. Amikor a támadó megjelent, a férfi eleinte nem is értette, mi történik a vonal túlvégén. “Hallottam, amint a feleségem azt kiáltja, te csak egy gyerek vagy, nem akarhatod tönkretenni az életedet” - emlékezett vissza az utolsó hívásra a férfi, aki azt is tisztán hallotta, amint az asszony a lányukra, és annak barátjára ordít, hogy meneküljenek.

Az asszonyt a kiérkező rendőrök holtan találták a helyszínen - írja az ABC News.

Joshua Cade Richardsont gyanúsítják a gyilkossággal. Nem ismerte áldozatát

A hatóságok egy nappal később őrizetbe vettek a gyilkosság kapcsán egy 14 éves fiút. Az áldozat - a nyomozás jelenlegi állása szerint - nem ismerte a tini Joshua Cade Richardsont, aki minden bizonnyal csak ki akarta rabolni a családot.