Aktuális

Szűz Mária sem tudta elűzni a szexmunkásokat

L. B.

Létrehozva: 2018.11.11.

<p>Különböző testnedvektől összeállt zsebkendők és szétdobált óvszercsomagok övezik a pesti kéjutcákat. A placcon nonstop lenge ruhás lányok csábítják alkalmi szexre az arra járókat. Rejtett kamerával indultunk útnak, hogy megnézzük, miként vetik bele magukat a reggeli munkába az útszéli örömlányok a fővárosban.</p>

Háromezer egy pásztoróra

Vagy negyven perce várunk a főváros IX. kerületében a Soroksári és a Gubacsi utat összekötő Szabadkai útnál, mire megérkezik az első kurtizán reggel kilenckor. Romos épületek, erdő és egy szupermarket övezi a placcot, az utóbbi parkolójában ücsörgünk, a középkorú hölgy munka előtti rutinját gyermeki csodálattal szemléljük a kocsiból. 

Kiszívott hosszú szőke haját megfújja a hűvös szél, kabátban ülök, de ő láthatóan a lenge ruhában sem fázik. A semmiből előkap egy ütött-kopott mű­anyag széket, amit gondosan letisztogat, majd ülve keni arcára a kötelező festéket.

Egy kocsiba pakoló négytagú család zavarja meg az idillt. Nyolc lehettem, amikor először az út mentén bugyiban flangáló lányokról kérdeztem a szüleimet. – A buszra várnak, fiam – jött ko­rábban nekem is, és most a mellettem álló kissrácnak is a válasz.

Egy lesötétített fehér kocsi látványa ránt vissza a valóságba. Negyedóra sem telt el, de már kitették a második lányt pár méterrel odébb. Alul egy combközépig érő fehér bőrcsizma s egy franciabugyi van rajta. Amíg kolléganője hevesen sminkeli magát, ő fel-alá járkálva ba­gózik.

A parkolóból kihajtva az újonnan érkező felé veszem az irányt, de mire odaérek, már hűlt helyét találom.

– Háromezer a francia, négy­ezer a szex, ötezer a komplett – vágja rá a társa, amikor a tarifáról kérdezem. – Van egy jó helyem, este nyolcig itt vagyok, gumi nélkül is mehet – próbál meggyőzni. Csábos mosolya és pa­csulijának erős illata ellenére továbbhajtunk.

Munka közben zavartunk

Fél tizenegy után érünk át a XVII. kerületi Tarcsai úthoz. A helyi önkormányzatot régóta zavarják a szexmunkások, ezért néhány éve egy Szűz Mária-kegyhelyet húztak fel az út szélére, ahol a lányok stricheltek. A törvények szerint így már bírságot kapnának, de pár száz méterrel odébb költözve zavartalanul folytatják a dolgukat. A korai érkezésünk lévén nem sok reményt fűztem hozzá, de éppen akkor érkezett meg két prostituált kocsikkal, amikor odaértünk. A barnát már vitték is, a szőkére viszont egy bringával érkező idős úr várakozott. Az ezüstszínű kocsi hátsó részén már gondosan elő volt készítve a terep, a felpolcolt mellű nő pedig gondosan szabadította meg magát a ruhától.

– Nem túl jókor, az úr már rám vár egy ideje – vágta hozzám egyből nem túl kedvesen. Az árakról már hiába kérdeztem, azt mondta, jöjjek vissza később.

Öt perc sem telt el, de a biciklis nyugdíjas már hazafelé vehette az irányt, mi pedig elindultunk néhány kerülettel odébb.

Hozzák-viszik őket

A rákospalotai szemétégető szomszédságában köztudottan régóta folyik a szexüzem. Délutánonként tucatnyi örömlány kínálja bájait az arra gurulóknak, sokan csak a nem mindennapi látványért tesznek egy kis kitérőt. 

– Csak menjünk át a vasúti sínen, s kitárul a világ – ad útbaigazítást nevetve az egyik szomszédos telepen dolgozó férfi.

A sorompón túl egy hatalmas kerek fenék impozáns látványa tárul elénk. Alul csak egy tanga, felül egy szűk fekete trikó van rajta. Még dél sem múlt, de már hárman állnak a placcon. Egy szolid ruhát viselő, bájos arcú lány mellé állunk. Kedvességnek nyoma sincs, érezhetően nem tett meg mindent, hogy elvigyem egy körre. Arcán inkább csalódottságot és kiszolgáltatottságot látok. Az árak egyébként a korábbiakhoz képest pár ezerrel drágábbak, de alkudni mindenhol lehet. Szívesen beszélnék pár szót a má­sikkal is, de mire feleszmélek, már viszik is...

Számlát kell adniuk

Egy vállalkozói igazolvány kiváltása mellett még néhány feltételt betartva bárki lehet szexmunkás teljesen legálisan.

– A törvények betartása mellett negyed­évente megújított orvosi igazolással és vállalkozói igazolvánnyal kell rendelkezni – tájékoztatta a Borsot Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének vezetője. – A közintézményektől háromszáz méterre, országúttól száz méterre, főúttól pedig ötven méterre szabad állni. A lakáson dolgozó szexmunkások esetében csupán az orvosi és vállalkozói igazolvány szükséges – mondta a szakértő, hozzátéve: számla- vagy nyugtaadási kötelezettsége természetesen van a lányoknak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714002610
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714002610
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158837_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ő is lehetne Marco Rossi kezdő csatára az Eb-n, de egy éve csapata sincs

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714002610
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143072_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében