Szupervonatot épített a gazdátlan kutyáknak - videó

Magához vette a kidobott állatokat, majd megépítette a kutyavonatot, hogy a szerencsétlen sorsú állatoknak is része legyen egy kis kalandban.
Magához vette a kidobott állatokat, majd megépítette a kutyavonatot, hogy a szerencsétlen sorsú állatoknak is része legyen egy kis kalandban.

A nyolcvan éves Eugene Bostick nyugdíjazása után új hobbit talált, amivel azon túl, hogy magát is remekül lefoglalja, a környék kidobott kutyával is jót tesz, számolt be a Huffingtonpost. A Forth Worth-i férfi egy olyan utácban lakik, ahol rengeteg megunt kutya landolt már, és miután rengeteg szabadideje lett, úgy döntött, magához veszi az elárvult állatokat. Először csak enni adott az éhező jószágoknak, utána állatorvoshoz vitte őket, majd testvérével közösen kialakítottak számukra egy helyet, ahol nyugodtan élhetnek.

This is the coolest guy he rescues stray dogs and every morning he takes them for a train ride by our building, i finally got the courage up to ask if I could take his pic! Love this and had to share!

Posted by Tiffany Johnson on 2015. szeptember 17.

Bostick ezzel még nem fejezte be jó cselekedeteinek sorát, úgy gondolta, ezeknek az állatoknak is jár a szórakozás, ezért egy elég szokatlan ötlettel rukkolt elő.

Szerzett néhány műanyag hordót, kivágta őket, kerekeket szerelt rájuk, majd befogta őket a traktorja mögé, és már készen is volt a kutyavonat. Azt mondjuk nem teljesen értjük, hogy honnan jött a gondolat, hogy a kutyák szeretnek vonatozni, de ez igazából mindegy is, mivel bejött a számítása, és a kutyák örömmel pattannak a járgányra minden egyes alkalommal. A kutyavonat egyébként valóban praktikus eszköz, hiszen Bostick arra használja, hogy egyszerre akár nyolc állatot is elfuvarozzon a közeli erdőig, ahol aztán kedvükre szaladgálhatnak az ebek.