Születésnapján dobta el az életét a fiatal édesanya

Egy netes zaklató kergethette a halálba a 23 éves lányt.

Egy netes zaklató kergethette a halálba a 23 éves lányt.

Azt követően vetett véget egy fiatal édesanya az életének, hogy hazajött arról a buliról, amin a 23. születésnapját ünnepelték meg. A skót Leanne Morrisont úgy jellemezték szerettei, mint a társaság központját, akinek négyéves kisfia volt a mindene - az utóbbi időkben azonban a netes zaklatások tették pokollá a mindennapjait. Leanne a rendőrségen is jelentette, hogy valaki nem csak zaklatja, de egy hamis Tinder-profilt is létrehozott a nevével és a fotóival.

Talán soha nem tudjuk meg, mi vette rá a szülinapi bulit követően, hogy Leanne úgy döntsön: nem érdemes tovább élnie. Nagymamája megrendülten nyilatkozott a Daily Recordnak: “Elmondta, hogy időpontja van egy dokihoz. Azt hiszem, depressziós volt, miután a közelmúltban nehéz időszakon volt túl - azt azonban senki sem vette észre, milyen rossz a helyzet” - magyarázta. Egy másik rokon mindezt a következőkkel egészítette ki: “Leanne mindenkinek azt mondta, hogy rendben van, de tudtuk, hogy depresszióval küzdött.” A rokon azt is elmondta: Leanne minden szerette reménykedik benne, hogy az a beteges elme, aki zaklatta a neten, elnyeri méltó büntetését.

* * *

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!