Szörnyű dolgokat művelt húgával és mostohalányával a perverz

A perverz férfi első áldozata saját kishúga volt, akit édesanyja arra kért, ne jelentse a rendőröknek, mit tett vele testvére. Aztán 4 éven keresztül mostohalányát használta szexuális játékszerként. 1074 rendbeli nemi erőszakkal vádolják.
A perverz férfi első áldozata saját kishúga volt, akit édesanyja arra kért, ne jelentse a rendőröknek, mit tett vele testvére. Aztán 4 éven keresztül mostohalányát használta szexuális játékszerként. 1074 rendbeli nemi erőszakkal vádolják.

Nagy valószínűséggel egész életét a börtön rácsai mögött tölti az a 41 éves pennsylvaniai férfi, aki a vád szerint négy év alatt összesen 1074 alkalommal követett el szexuális bűncselekményeket. Edward Geier áldozata ráadásul mostohalánya illetve kishúga volt, és az ügyben az édesanyja is érintett, aki érthetetlen módon nem jelezte a hatóságoknak a bűncselekményeket.

Geier tárgyalásának első fele két és fél napig tartott, ennyi idő alatt sorolták fel az összes vádpontot és állapították meg a férfi bűnösségét. Amíg Geier nagy valószínűséggel életfogytiglani börtönt fog kapni, édesanyja, aki a jelzett időszakban végig titkolta a bűncselekménysorozatot, egyelőre nem lett felelősségre vonva. Pedig saját lányát is megfenyegette, hogy esze ágába se jusson az erőszak miatt a rendőrséghez fordulni. Sőt, arra is vannak bizonyítékok, hogy később arra kérte őt, vonja vissza a feljelentését...

Az ügy 2014 augusztusában kezdődött, amikor Geier 13 éves mostohalányát a rendőrök megállították egy út szélén kóborolva, kezében bőröndökkel. A lány a járőröknek azt mondta, nem mehet vissza otthonába, mert mostohaapja 9 éves kora óta folyamatosan bántalmazza, és rendszeresen meg is erőszakolja.

Geier a rendőröknek nem tagadta az ellene felhozott vádakat, bár azt is mondta, hogy semmilyen bizonyítékot nem fognak találni ellene. Ám a nyomozók a kislány hálószobájában több formában is azonosították a perverz mostoha DNS-ét, ami több mint elég volt ahhoz, hogy megvádolják. 2015 február 24-én Geiert őrizetbe is vették, és első körben 10 rendbeli nemi erőszakkal vádolták meg, ráadásul súlyosbító körülmény volt, hogy áldozata még gyerekkorú volt.

Később az is kiderült, hogy 2003-ban Geier saját, akkor még csak 14 éves kishúgát is megkívánta, ráadásul az egész esetről az anya is tudott, aki nem jelentette a hatóságoknak a szörnyűséget. A vád szerint legalább kétszer húgát is megerőszakolta a férfi, aki az első eset után azzal védekezett, hogy részeg volt, és testvérét összekeverte valaki mással.

A Daily Beastnek a hatóságok elmondták, hogy az anya ellen egyszerűen nincs elegendő bizonyíték, ezért nem is tudták megvádolni. A kerületi ügyészség a napokban bíróság elé is állította Geiert, összesen 1074 rendbeli nemi erőszak és szexuális kényszerítés vádjával. Az esküdtszéket életfogytiglani börtönbüntetés kiszabásásra kérték, az elsőfokú ítéletet március 18-án fogják meghozni.