Szívtelen: horrorsérülései miatt hagyta el férje az egykor csodaszép nőt - fotók

A 27 éves Courtney Cosper Waldont egész életében csinosnak tartották ismerői, az amerikai nő gyorsan meg is találta a párját, megházasodott, családot alapított, már gyerekük is született. A Mirror beszámolója szerint az életük teljes és boldog volt, egészen tavaly szeptemberig.

Ekkor ugyanis egy kerti partin drámai módon megváltozott az életük. A tábortűz mellett üldögéltek, talán a tengerentúlon oly' kedvelt pillecukrot tartottak a lángok fölé, amikor valakiben az az ostoba ötlet támadt, hogy a tűz felélénkítése érdekében benzint locsol rá.

A nő arcán és testén harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, testfelületének 40 százaléka megégett. A 27 éves anyát hónapokon át kezelték kórházban, ám bőrének jelentős része olyan súlyosan roncsolódott, hogy azon még a plasztikai sebészek sem tudtak jelentősen javítani.

A kórházi kezelés első hónapját kómában töltötte, ám mikor felébredt, kiderült, hogy a sérülések miatt férje elhagyta, sőt, már ki is rakta közös otthonukból, így a nő gyakorlatilag hajléktalanná vált. Hét bőrátültetésen esett át, és lézeres műtétet is elvégeztek rajta, mielőtt elhagyhatta a kórházat.

– Hatalmas csapás volt, hogy elhagyott a férjem, könyörögtem neki, azt mondtam, hogy a lányunk nem érdemli ezt - mondta a nő, akit a kórházban nem látogathatott a lánya. – Amikor hazaértem, elsőre nagyon tartózkodó volt, ám amikor meghallotta a hangom, odajött, és megölelt.

© GoFundMe.com

– Újra kellett kezdenem az életem, meg kellett tanulnom egy sor dolgot újra. Még járni is újra kellett tanulnom, amikor pedig először megláttam magam a tükörben, majdnem elájultam - mondta a 27 éves nő, aki elmondta, hogy amikor férje elhagyta, csak ötéves kislánya tartotta benne a lelket.

Apjával ellentétben a kislány erőt adott a nőnek.

– Amikor újra kellett tanulnom járni, azt mondta, hogy fogni akarja a kezem. Napról napra bizakodóbb vagyok, nem ok nélkül vagyok itt! - mondta a nő, akiért összefogtak, több vonalon is gyűjtést szerveztek, így összegyűlt annyi pénz, hogy új életet kezdhessen.

Már el is készült Courtney új otthona: