Szexuális vágyai miatt végzett férjével az orvosnő

Az asszony félt, hogy karrierjének árthat, ha kitudódnak hálószoba titkaik, ezért egy kalapáccsal agyonverte férjét.
Az asszony félt, hogy karrierjének árthat, ha kitudódnak hálószoba titkaik, ezért egy kalapáccsal agyonverte férjét.

2014-ben történt az eset, aminek tárgyalása a héten zajlott Ausztráliában, Geraldtonban. A vád szerint Chamari Liyanage végzett férjével, Dinendra Athukoralaval 2014 júniusában Geraldton-i otthonukban. Az orvosnő egy kalapáccsal végzett a férfival, miután egy 17 éves tinédzserrel létesítettek szexuális kapcsolatot.

A nő elmondása szerint férje kívánságára többször előfordult, hogy még egy nőt bevettek harmadiknak. A gyilkosság elkövetéséhez a végső lökést az adta, hogy Liyanage attól tartott, ha híre megy annak, hogy egy kamaszt is bevontak szexuális életükbe, az árthat orvosi karrierjének. Az asszony nem volt képes tovább elviselni férje zsarnokságát és agresszív viselkedését, de a szokatlan szexuális együttlétekben sem akart többet szerepet vállalni. A férfi minden lépését figyelte, ő kezelte a felesége pénzét, engedélye nélkül pedig nem tehett semmit.

A tárgyalás főszereplője a már 19 éves lány volt, aki egy vacsorán találkozott először a házaspárral 2014-ben. A szűz lány a párral töltött egy éjszakát, amiről a bíróságon mesélt. Elmondta, hogy a férfi mindent fotózott, vagy videóra vett. Arról is beszámolt, hogy a Athukorola adta ki az utasításokat, amiket felesége követett. A nők együtt zuhanyoztak, amit a férfi csak figyelt egy darabig, majd csatlakozott. A pár ezután legyantázta a tini lábát, majd a bementek a szobába, ahol a férfi egy pohár italt adott neki, megölelte és megkérdezte, van-e barátja. A férfi a lány fölé került, de neje megfogta a vállát és azt mondta: „Ne csináld”. A tini ezután végignézte, ahogy a házaspár szexel, majd összeszedték a ruháit, és a férfi egy kamerát adott neki. A lány elmondta, hogy képtelen volt bármiben is nemet mondani Athukoralának, annyira határozott és irányító volt a férfi.

A rendőrséget másnap reggel hívta ki a feleség zokogva. A helyszínen vérbe fagyva találták meg a férfit, akinek halálról a Liyagne csak annyit tudott mondani, hogy nem emlékszik semmire.

A tinédzser mintegy pótanyaként tekint a nőre, akit azóta meglátogatott a börtönben. Az orvosnő többször elmondta a lánynak, hogy sajnálja, amiért részese lett ennek az egésznek. A tárgyalás folytatódik.